Adevărul învinge totul in viata

Un tata hotaraste sa spuna adevarul Amenda record pentru un batran care a iesit sa-si adune oile post

Citeste si asta ->>>

Amenda record pentru un batran care a iesit sa-si adune oile

Situatie iesita din comun s-a petrecut intr-un sat din judetul Prahova. Un batran care a iesit sa-si stranga oile scapate din tarc, a primit o amenda uriasa.
Batranul reclamat de un vecin
Un vecin a sunat la Politie si a reclamat faptul ca batranul a iesit din ograda sa. Organele de politie s-au deplasat la casa batranului si i-au dat imediat amenda. Totul a fost relatat de nepoata acesuia.
Batranul care a iesit sa-si stranga cele opt oi a primit o amenda in valoare de 15.000 de lei. Prahoveanul nu avea la el declaratia pe propria raspundere.
In procesul verbal prin care politistul l-a amendat pe batrand cu 15.000 de lei (7500 platibili in 15 zile), politistul a scris:

”A fost depistat in comuna Gornet-Cricov, sat Dobrota, pe domeniul public, fiind in apropierea terenurilor extravilane din sat. Acesta nu avea asupra sa declaratia pe propria raspundere, pentru a parasi domiciliul, mentionand ca a parasit domiciliul pentru a iesi la pascut cu oile, fara a fi angajat, acesta nereprezentand un motiv intemeiat.”
Dintr-o pensie de doar 700 de lei, batranul va avea nevoie de aproape un an pentru a achita jumatate din valoarea ei, in termen de 15 zile, timp in care nu va putea sa se intretina. Nepoata omului a precizat ca va contesta in instanta, stiind ca sefii politistului nu pot sa o anuleze, putand cel mult sa declanseze o ancheta interna, pentru a afla daca politistul a procedat legal.    Sursa