Atenție la vaccin: Pacienții vaccinați antigripal ies pozitiv la Covid-19, fără a avea, de fapt, virusul

Dr. Rashid Buttar, un reputat medic din Statele Unite, a lansat o teorie explozivă, confirmată, potrivit spuselor sale, de studii multiple, conform căreia pacienții vaccinați antigripal ies pozitiv la Covid-19, fără a avea, de fapt, virusul. Acesta mai afirmă că testarea PCR nu a fost concepută pentru diagnosticare, tocmai de aceea rezultatele nu sunt reale.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune din Statele Unite, dr. Rashid Buttar a reușit să răstoarne toate informațiile despre Covid-19. Dr. Rashid Buttar a absolvit biologia și teologia la Universitatea din Washington, medicina la Universitatea de Medicină Osteopatică și Științe ale Sănătății, Colegiul de Medicină și Chirurgie și a fost chirurg de brigadă și director al medicinii de urgență în serviciul militar SUA. Este specializat în toxicologie metalică și medicină preventivă, este membru în trei asociații medicale distincte, iar în prezent ocupă postul de director medical în Centrele pentru Medicină Avansată din clinicile din California și California de Nord, clinici specializate în disfuncții imune și probleme de toxicitate care se manifestă în diverse afecțiuni, cum ar fi cancere, boli cardiace și autism. Dr. Rashid Buttar a desființat pur și simplu testarea PCR, arătând și faptul că cei care s-au vaccinat antigripal ies fals pozitivi la Covid-19.

”Fiecare element al științei a fost literalmente luat, aruncat în vasul de W.C. și apoi s-a tras apa. Elementul fundamental al modului în care funcționează sistemul imunitar este ignorat.

Fiziologia este aruncată la coșul de gunoi. Fiecare aspect al virologiei și al bolilor infecțioase este ignorat. Postulatele lui Koch au fost ignorate, fiecare dintre ele. Avem rezultate fals pozitive provenind de la testări despre care știm că nu sunt adecvate. Testele pe care ei le fac, RT-PCR, testele de reacție de polimerizare în lanț în timp real, au fost deja dovedite ca fiind ineficiente. De fapt, Kary Mullis, cel care a dezvoltat testul în anii ’80, a spus că nu poți folosi această testare în scopuri de diagnosticare. Trebuie să-l folosești doar pentru ceva care are o secvență genomică care a fost deja identificată. Nimeni nu a putut încă arăta un singur deces determinat de virusul în sine, conform metodologiei adecvate. Nimeni nu a reușit să facă asta. Toate se bazează pe testarea PCR. Din 1984 până în zilele noastre au fost făcute studii multiple care au indicat în cele din urmă că, dacă ai avut vaccinul antigripal, în special vaccinul antigripal trivalent, apari ca fiind pozitiv la testarea pentru Covid-19. Dumnezeu știe ce a fost injectat în oameni de-a lungul anilor. Eu vreau să știu câți dintre acești oameni care se presupune că ar fi murit din cauza Covid-19 au fost vaccinați antigripal. Și apropo, numerele sunt mai mici în SUA decât în cazul gripei sezoniere” a afirmat dr. Rashid Buttar, în cadrul interviului acordat postului de televiziune din SUA.

Reputatul medic american arată că isteria Covid-19 a fost creată artificial și că se folosesc tehnici de manipulare grosolane.

”Mass-media difuzează imagini din spitale, de la o țară la alta, folosind aceleași imagini, aceeași persoană care moare de mai multe ori, folosind manechine ca să arate faptul că oamenii mor și totuși nici măcar nu pot arăta ambulanțele, pentru că ele nu fac nimic. Ele stau de pomană, oamenii joacă șah, joacă jocuri de cărți, pentru că nu fac nimic. Asistentele medicale sunt concediate chiar acum, pentru că nu este nevoie de ele. Dar ei împing agenda asta a fricii. Tocmai au arătat la CBC acea asistentă care plângea <<vă rog, dați-mi o mască, să pot avea grijă de pacienți, nu vreau să risc să-mi infectez familia>>, apoi s-a aflat că ea nu mai muncise în spital de un an și jumătate și că era un fel de model social-media. Nivelul de denaturare, de înșelăciune al tacticilor de diversiune, pentru a împiedica publicul să știe adevărul, este pur și simplu de necrezut”, a declarat dr. Rashid Buttar.                                  Sursa