Becali a comandat un medicament interzis în UE, care ar ajuta la combaterea noului coronavirus

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, continuă lupta împotriva COVID-19. Acesta a anunțat că a comandat un medicament interzis în Europa. Este vorba despre Arbidol, care ar ajuta la combaterea noului coronavirus SARS-CoV-2.
Becali a anunțat că renunță la achiziționarea de măști, după ce Klaus Iohannis a spus că România va primi câteva milioane, în următoarele zile.
”Dar am vorbit din nou cu fata domnului Streinu Cercel și am comandat un medicament care nu mai există. Era foarte bucuroasă că am reușit pentru că nu mai e acest medicament.
Se numește Arbidol. L-am comandat și l-am plătit deja. Aduc 100.000 de bucăți din Rusia”, a declarat Gigi Becali la Pro X.
Becali nu va mai cumpăra măști
La începutul pandemiei de COVID-19 în România, finanțatorul FCSB a anunțat că va cumpăra măști și echipamente de protecție pentru medici. Becali chiar a dat comandă la o fabircă de făcut haine să facă măști.

În acest moment, omul de afaceri a renunțat la a mai cumpăra echipamente.

”Nu mai cumpăr măști pentru spitale. Se va ocupa statul de asta”, a mai spus Becali.

Klaus Iohannis a anunțat achiziționarea de măști
Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că țara noastră va primi câteva milioane de măști.

”Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forțele de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație”, a fost anunțul făcut de Iohannis, conform Digi 24.