Cum n-am murit eu când eram copil, nu stiu!

Acum țin ăstia copiii în pampers, le dau din biberoane cu tetina din silicon..etc , etc.. si sunt „copti” de bolnavi, iar daca îi mai faci si „vaccinul minune din import”..ehee….daca ai ghinion devine autist !

Nu-mi puneam centura de siguranta… ca ,copil!!! stateam si in fata, fara airbag!!!
– gradinița în limba engleza… canci …cel mult țigănește un cuvânt două !
– pâine alba cu gem sau direct înmuiata si în zahar… fara gluten, lactoza free sau fresh de portocale!

– când nimeream un brifcor plin de zahar era sarbatoare!sau socata..culeasa de mn la padure
– hahahahahah… apa plata evian sau carpatină…, maaaaa!!! gura direct la robinet!!! dar ce buna era…
– casca pe bicicleta, auzi… bicicleta avea 1 m mai mult ca mine si imi juleam genunchii si coatele pana sa învat să merg cu bicicleta lu’ bunicu!

– fifa 17??play station?? cel mult țevi cu cornete de caiet ziar sau ce dracu mai gãseam !! noroi si in gura la fotbalul pe maidan … pana veneau ai mei afara dupa mine si imi trageau o mama de bataie ca în loc sa invat sau să fac curat eu stau si ma joc afara.
Bataie cu cureaua..furtunul de la masina de spalat..slapul din piciorul lui mama..urechelile vecinilor si nici nu apaream la stiri ca am fost maltratat… violenta in familie canci …! dupa juma de ora, ce ma mai pupau ai mei!

– azi, copiii se iau de la scoli în masini… înainte erai pampalau daca venea ma-ta sa te ia de la scoală, râdea toată școala de tine !

– cand jucam fotbal, jucau doar smecherii… fraierii, hai in poarta!
– acum, daca e fraier îl duc la psiholog.
– tata cand fuma în masina si deschideam geamul zicea: inchide geamu’ ca e curent !
-aloooo..luam toate containerele de gunoi la rând în cautare de sprayuri goale sa le pun pe foc sa bubuie si nu m-am imbolnãvit si nu am luat nici un virus.. sunt imun la toate bolile

-dragilor pe mine ma certau ai mei ca nu mai intram in casa…pe ăstia de acuma sunt rugati sa iasă afara

-aveam chiar si vicii..din cand in cand mai arestam cate un chistoc de tigara aruncat in viteza de cineva sau daca nu cules de pe strada iar ranile de pe picioare sau de pe brate ori cicatricele mostenite imi amintesc perfect copilaria frumoasa pe care am trãit-o!