Doi tineri erau impreuna de zece ani. Intr-o zi, din cauza unei neintelegeri, ei s-au certat foarte rau…

Doi tineri erau impreuna de zece ani; intr-o zi, din cauza unei neintelegeri, ei s-au certat foarte rau. Inainte de a pleca de la el, barbatul i-a inmanat un biletel prietenei sale… si a rugat-o sa il deschida doar in momentul in care el va iesi pe usa.

Imediat ce a plecat, cu maini tremurande, tanara a deschis scrisoarea:

Sunt barbatul… care se lupta cu tine si te lasa sa castigi, cu care poti vorbi despre orice, care rade la glumele tale, care iti pune mainile reci in buzunarele hanoracului meu, care iti permite sa folosesti tricourile mele pe post de pijamale, care spune “Te iubesc” si o spune din suflet.

Sunt barbatul… care te va saruta in ploaie, in soare si in zapada, care te suna pe neasteptate si fara motiv, care adora sa iti vada zambetul pe buze de dimineata pana seara.

Sunt barbatul… caruia ii poti spune problemele tale si care te ajuta, care te asculta atunci cand vorbesti.

Sunt barbatul… cu care poti aduna scoicile de pe plaja, care te lasa sa il lovesti cand te superi, care scrie scrisori de dragoste pentru tine si nu ti le trimite, care stie culoarea ta preferata, cantecul tau preferat, legumele tale preferate, parfumul tau preferat.

Sunt barbatul care te suna doar pentru a iti spune ca esti frumoasa, care nu vrea sa plangi si sa suferi niciodata… care se lauda cu tine la toti prietenii lui, insa nu va spune niciodata prietenilor secretele tale.

Sunt barbatul care nu poate sta o zi fara tine, fara imbratisarea ta. sursa: www.kudika.ro

Sunt barbatul care nu se poate gandi la alte femei, care iti spune ca ai un zambet minunat si care vrea sa fii a lui pentru totdeauna.