Dupa 50 de ani de casatorie, m-am uitat cu atentie intr-o zi la sotia mea si am spus…

Barbatul nu era multumit de sotia lui, deoarece simtea ca ea nu si-a tinut partea in ceea ce priveste casatoria si nu s-a implicat indeajuns de mult.

Dupa 50 de ani de casatorie, m-am uitat cu atentie intr-o zi la sotia mea si am spus:


“Cu 50 de ani in urma aveam o casa ieftina, o masina uzata, dormeam pe o canapea extensibila si ma uitam la un televizor alb-negru. Cu toate acestea, tot am reusit sa cuceresc o tanara sexy de 23 de ani.”

Astazi am o avere de milioane, o masina care valoreaza mii de dolari, un pat dublu imens si un televizor scump. Dar acum ma duc la culcare cu o batrana de 73 de ani. Asa ca i-am spus sotiei:

– Se pare ca tu nu te-ai descurcat cu partea ta!

Sotia mea este o femeie foarte rezonabila. Asa ca mi-a spus sa caut o tanara sexy de 23 de ani. In acelasi timp, ea s-ar asigura ca am inca o data sansa sa traiesc intr-o casa ieftina, sa conduc o masina uzata, sa dorm pe o canapea si sa ma uita la un televizor alb-negru mic.

Raspunsul femeii a fost pe cat de simplu, pe atat de intelept si din care cu siguranta avem ce invata. In viata trebuie sa stim sa pretuim ce avem si persoana care a fost alaturi de noi si ne-a ajutat sa evoluam. Cei care nu stiu sau uita sa faca acest lucru, merita sa piarda tot. sursa: kudika.ro