Imediat eu m-am angajat în alta parte, însă el nu s-a mai angajat. A trecut 1 lună, două, trei… El nu se angajase…

Imediat eu m-am angajat în alta parte, însă el nu s-a mai angajat. A trecut 1 lună, două, trei… El nu se angajase… Stătea mereu pe calculator și fuma. Au trecut așa aproape 2 ani în care doar eu munceam, pana când, la un moment dat, a început sa meargă la birt, sa bea pe datorie.

Locuiam la 50 km distanță unul fata de celălalt, iar întâmplarea a făcut sa ne cunoaștem într-un punct comun, la muncă. Acolo am început o frumoasa poveste de dragoste, care credeam ca o sa fie cea mai fericită poveste și ca o sa dureze pentru totdeauna. Făceam amândoi naveta, pentru început, dar lucram pe schimburi diferite. În acest timp, el venea la mine în oraș, când era liber iar eu mergeam la el când eram libera de la munca.

Aceste vizite erau extraordinar de frumoase. Venea cu flori de fiecare dată… Intr-o zi de salariu, o zi de 10 Decembrie, am mers amândoi în oraș la mine, am fost la Mall și mi-a luat ca și cadou o jucărie mare de pluș. În ziua aceea, le-am spus și părinților mei de el. Tatal meu nu a fost prea încântat de el, el fiind mai conservator. Ne-am întâlnit așa timp de 6 luni, iar la un moment dat îmi propusese sa merg la el acasă, sa ne mutam împreună, deoarece distanța era grea.

Acasa având o situație dificila cu tatăl meu, care în trecut făcea scandaluri și spunea ca mă urăște, și bea mult, am acceptat și am fugit de acasă. Dar înainte de a pleca, le-am lăsat alor mei (mamei, tatălui și surorii mele) câte o scrisoare, în care le-am spus fiecăruia greșelile. Am fugit de acasă la 20 de ani. Ajunsă la el, am trăit cei mai frumoși 3 ani din viață mea și chiar i-am propus sa ne cununam civil, însă el mi-a răspuns ca încă nu e pregătit.

Am trecut peste asta, iar noi munceam amândoi intr-o croitorie. Acolo am stat aproape 2 ani și făceam zilnic naveta de la el, la mine în oraș. Mergeam de unde luam mașina spre casa lui, și mereu ne luam câte un chips. Hraneam și porumbeii de fiecare data… A fost ceva de vis, sa fim împreună și sa facem totul cu dragoste. Lumea ne privea ca pe un model în dragoste, pana când, intr-o zi, el a vrut sa ne lăsăm de la croitorie pentru ca lucram pe norma și nu câștigăm prea mult. Imediat eu m-am angajat în alta parte, însă el nu s-a mai angajat.

A trecut 1 lună, două, trei… El nu se angajase… Stătea mereu pe calculator și fuma. Au trecut așa aproape 2 ani în care doar eu munceam, pana când, la un moment dat, a început sa meargă la birt, sa bea pe datorie. Mergea odată când mergeam eu la muncă, și se întorcea când veneam de la muncă. Pe lângă asta, a început cu scandaluri în casa și tot ce apuca, tot strica. I-am spus de multe ori ca o sa mă piardă. Cu toate astea am rămas lângă el. Intr-o zi, de revelion, urma sa ne petrecem la ceva vecini, însă la ora 21:00, iubitul meu era beat și a făcut scandal, dandu-ma afară din casă.

Mi-a dat 10 lei și m-a scos pe ușa afară. Apucasem sa îmi iau doar o pereche de adidasi și geaca de iarna. Am pornit spre gară, iar când am ajuns, trenul plecase cu 5 minute înainte. Urmatorul tren era la 5 dimineața. Credeam ca o sa dorm pe afară, timp în care mă suna cei la care trebuia sa petrecem revelionul și le-am spun ce s-a întâmplat. M-au chemat la ei… Am rămas pana la 5 la ei, apoi am venit la mine acasă.

După 5 zile, m-am reîntors la el. A fost frumos câteva luni, apoi începuse din nou cu scandalurile. Am luat o pauza de 4 luni, timp în care am venit acasă la mine, urmând sa mă întorc în septembrie înapoi la el. Intamplarea face, ca și de data aceasta, m-am întors la el pentru ca îl adoram și nu îmi imaginam viața fără el. Tot speram ca se v-a schimba, dar nu a fost așa. În Octombrie, a ținut iar un scandal mare și s-a legat de mine.

In Decembrie, am luat hotărârea de a mă întoarce acasă definitiv. De atunci a trecut un an și un pic și nu m-am mai mutat la el. Insa ne mai întâlneam, pentru ca îl iubeam enorm, încă îl iubesc. In noiembrie, a murit tatăl lui, și atunci am avut o slăbiciune în care vroiam sa mă mut înapoi, dar din nou, el m-a amenințat ca mă omoară și am renunțat. Imediat după asta, el a plecat dincolo, la mama lui. Relatia a durat 6 ani.

El e acum acolo și încerc sa uit. Incerc sa trec mai departe și sa îmi fac o noua iubire. Am cunoscut o persoană, cu care sper sa pot merge mai departe. Nu doresc sa îmi fie publicat numele pentru ca vroiam doar sa mă pot descărca sufletește. E ceva ce încă doare și sper ca așa, sa pot sa merg mai departe, fără el. Va mulțumesc!