In sala de așteptare a unui cabinet

Trei tipe, toate gravide, se întâlnesc în sala de așteptare a unui cabinet ginecologic. O blondă, o brunetă și o roșcată, toate trei gravide, se întâlnesc în sala de așteptare a unui cabinet ginecologic. Bruneta spune:
– Cred că al meu va fi băiat!
– De ce? întreabă roșcata și blonda.
– Pentru că am stat deasupra când l-am conceput și se spune că atunci va fi băiat.
– Ooo, zise roșcata, atunci eu voi avea o fetiță, pentru că a stat el deasupra!
Blonda se gândește si, cu o privire îngrijorată, întreabă:
– În cazul aceasta, înseamnă că al meu va fi ied?

*Bonus—->>>

Un trabant mergea pe o sosea si,dintr-o data,i se strica motorul.Trage pe dreapta,sta ce sta si apare un Lamborghini ultimul tip.Soferul din Lamborghini i se face mila de trabantist si se opreste sa-l remorcheze.Trabantistul e de acord,dar il mai roaga ceva:
-Bine,dar eu am un trabantel si…te rog sa nu o calci prea tare.
Soferul din Lamborghini aproba.Masinile pornesc.Totul merge bine,pana apare un Ferrari pe strada.Soferul din el se uita cu dispret la cel din Lamborghini.Acesta se enerveaza si il provoaca la intrecere.Amandoi accelereaza,neluand in seama trabantelul,care claxona innebunit.Din intamplare,un reporter se afla pe marginea soselei.
A doua zi se publica in ziar:”…..si pe deasupra,ca sa vedeti ca ieri lumea a fost sub influenta unei radiatii necunoscute,am vazut un Ferrari si un Lamborghini intrecandu-se nebuneste,iar in spatele lor un Trabant,claxonand nervos sa i se faca loc…”.