Învățătoare, regulă neobișnuită pentru elevi la începerea școlii

Imagini șocante la începerea anului școlar! O învățătoare își ține elevii cu sfoară pentru a respecta regulile de distanțare socială.
Momente șocante de la începutul anului școlar! O învățătoare a fost filmată de către un părinte în timp ce își ținea elevii cu o sfoară și îi trage după ea. Videoclipul a fost urcat pe Internet și a stârnit un val de reacții!
Învățătoare, regulă neobișnuită pentru elevi la începerea școlii

Imagini șocante de la începerea anului școlar! Deși trebuia să fie o zi fericită pentru elevii întorși la școală, o învățătoare a pus micuții să se ține cu o sfoară, pentru a-i face pe aceștia să păstreze regulile de distanțare socială. În imagini, se pot observa mai mulți elevi de la gimnaziul primar cum sunt ținuți de către cadrul didactic cu o sfoară. Cei mici sunt legați între ei, în așa mod, încât să păstreze distanța socială între ei.

Pe filmare se poate auzi cum părintele, care își așteaptă copilul, vorbește despre situația îngrijorătoare. Părinții care își așteptau micuții nu au avut nimic de spus la adresa celor văzute.
„Uitați și dumneavoastră! Îi aduce cu sfoara! Trenulețul.. Vai de capul nostru.. Ne merităm soarta!”, spune bărbatul pe filmare.
Filmarea a apărut în mediul online și a stârnit un val de reacții! Multe persoane au reacționat imediat la cele văzute!