Mesajul jurnalistei, către Dragnea

Jurnalista Paula Rusu a postat, pe contul său de Facebook, o replică dură la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Enervarea ziaristei a venit după ce Dragnea a declarat că drumurile din România sunt aglomerate din cauza faptului că economia a crescut foarte mult în ultimii doi ani.

Iată ce a scris jurnalista, iar textul său este distribuit cu rapiditate:

 

„ Nesimțirea lui Dragnea

Nesimțitule, sunt aglomerate fiindcă nici PSD, nici celelalte partide care au fost la guvernare nu au construit în 30 de ani decât 300 de km de autostradă. 10 km pe an, ticălosule.

Penalule, sunt aglomerate fiindcă nu v-a interesat decât să cumpărați voturi, nu să construiți infrastructură. Acum 10 ani făceam de la Bucureșți la Tg. Mureș 5-6 ore, acum depășesc 8. Atât să fi explodat economia?

Ticălosule, sunt aglomerate fiindcă nu avem alternativă, trenurile sar de pe sine. CFR își bate joc de călători, au băgat niște vagoane pt. skiuri și biciclete (cineva deștept), dar un prost le-a scos. Se circulă pe sute de km cu limitare de viteză 30-50 km/h ca să nu ajungă în râpă. Și ne înghesuim grămadă, o țară de rămași acasă, pe șoselele cu două benzi făcute acum 70-80 de ani.

Hoț de fonduri destinate îngrijirii copiiilor, ați tăiat de la infrastructură, Brașovul așteaptă un aeroport de 30 de ani.

Blestematule, ți-ai însușit Belina, dar pentru transportul pe Dunăre n-ai făcut nimic nici când ai mânărit insula, nici când ai fost ministrul Dezvoltării. Porturile de pe malul românesc sunt o ruină, de ne uităm cu rușine la bulgari.

Intrigantule, singurul „proiect de țară” pe care l-ai promovat a fost războiul tău personal că să scapi de dosarele de hoț; un război în care ai mocirlit România.

Sămădău de slugi, n-ai făcut nimic pentru portul Constanța, cea mai mare poartă de acces a mărfurilor în România.

Putea fi egalul Rotterdamului, ai fi putut să-ți propui să faci coridorul paneuropean construind autostrada Oradea-Constanţa.

Dar nu, de ce să faci autostrada în Ardeal unde te urăsc din suflet până și oamenii tăi de partid, tu, sultan de mucava, promiți drum expres Piteșți-Târgoviște, nu ți-ar fi rușine.

Dragi olteni, care-i votați pe cei din PSD, și pe voi vă duce Dragnea la sapă de lemn, ca pe toată România.

Demult nu m-a mai enervat ceva mai rău decât declarația asta. Am ajuns să urăsc să fac drumul spre părinți, în Ardeal din cauza aglomerației tot mai mari în ultimii 11 ani”.

Textul Paulei Rusu, postat, cum anunţam, pe contul său de Facebook, este o răbufnire cum rar a scris cineva în presă, indicând o revoltă care pleacă de la argumente dureroase.          Sursa