Acum câteva luni m-am îmbătat şi mi-am stricat relaţia pe care o aveam de peste doi ani cu una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am văzut vreodată după ce am adus acasă o altă femeie…

“Numele meu este Mihai şi am 25 de ani. Acum câteva luni m-am îmbătat şi mi-am stricat relaţia pe care o aveam de peste doi ani cu una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am văzut vreodată după ce am adus acasă o altă femeie în timp ce iubita mea dormea. Nu ştiu ce a fost în capul meu, acum regret enorm.

Într-o sâmbătă seara am ieşit doar cu prietenii în club, deoarece iubita mea, Cristina, nu a vrut să vină. Avea examen luni şi a spus că stă acasă să înveţe. Deoarece avea încredere totală în mine m-a lăsat să mă distrez singur, mai ales că în ultima vreme neglijasem ieşirile în oraş din cauza facultăţii şi a locului de muncă. Zis şi făcut, am ajuns în club, am început să bem, să dansăm, până când la mine a venit o tânără care m-a lăsat pur şi simplu mască. Mi-a zâmbit drăguţ apoi m-a luat la dans fără să îmi spună nimic. După câteva melodii a început să mă sărute lasciv pe gât şi mi-a şoptit la ureche că o atrag şi ar vrea mai multe de la mine. M-a întrebat dacă putem să plecăm din club şi din cauza băuturii am zis “Hai”, fără să stau pe gânduri. Planul meu iniţial era să o duc la un prieten, însă, atunci când m-am urcat în taxi, fără să îmi dau seama am zis adresa de acasă şi am început iar să o sărut pe Iuliana, frumuseţea din club care îmi luase pur şi simplu gândurile.

Când am ajuns în faţa blocului am scos cheile şi apoi, dintr-o dată, parcă m-am trezit din beţie şi am realizat riscurile la care mă expun, dar un mic drac din ureche îmi spunea că o să scap basm curată dacă mă mişc bine, însă nu a fost aşa. I-am spus Iulianei ca iubita mea se află într-una din camerele apartamentului meu cu trei camere şi că nu voi putea să o aduc înăuntru. Fără să stea pe gânduri, ea mi-a şoptit că nu scoate zgomote când face s*x şi va pleca imediat ce terminăm. Mai mult, a adăugat că o excită şi mai mult gândul că cineva poate să o prindă. Beţi morţi amândoi am intrat în casă pe furiş, am băgat-o pe Iuliana în celălalt dormitor şi am fost să îmi verific iubita. Am învelit-o, am văzut că doarme tun, am închis uşa şi am plecat în cealaltă cameră.

Acolo mă aştepta ea, toată goală, desluşindu-i formele prin lumina unei veioze chioare. Nu îmi mai amintesc tot, însă ştiu că am început să facem s*x şi apoi gol total! Black out, nu alta. Am adormit instant sau mai bine zis am leşinat de la atâta băutură şi adrenalină.

Dimineaţa m-am trezit într-o hărmălaie îngrozitoare, cu urlete şi strigături, având o durere de cap incredibilă. Mai mult, în faţa mea erau două femei, una mai dezbrăcată ca alta, care se păruiau şi se înjurau de mama focului. M-am ridicat, m-am dus în altă cameră şi le-am lăsat în pace. Când m-am trezit, eram singur în apartament şi hainele Cristinei dispăruseră.

Acum regret enorm ceea ce am făcut şi aş vrea să o am înapoi, dar nu a mai vrut să vorbească cu mine. Sper să citească aceste rânduri şi să înţeleagă că regret enorm. Am fost un prost şi nu merit iertare, însă dacă mi-ar da încă o şansă aş putea să o fac cea mai fericită femeie. De atunci nu m-am mai îmbătat şi aştept în fiecare zi un telefon de la ea”, a scris tânărul în scrisoarea trimisă redacţiei.

Sursa: romaniatv.net