Mireasa… Multumire pentru parinti… Pana la LACRIMI !

Te intrebi ce sa le scrii parintilor tai sau socrilor dupa nunta, pentru a le multumi? Uneori poate fi dificil sa pui in cuvinte anumite lucruri, oricat de mult te-ai pricepe sa jonglezi cu cuvintele.

Mesajele mirilor pentru parinti, dupa nunta, transmit, de regula, recunostinta pentru dragostea lor si pentru sprijin. Mesajele mirilor pentru parinti pot fi scrise din nenumarate motive, inclusiv pentru a le multumi in prezenta tuturor pentru toate lucrurile frumoase pe care le-au facut de-a lungul timpului pentru tine si pentru voi doi. Ce poate fi mai frumos decat sa auzi, in timpul evenimentului, ca esti apreciat pentru ceea ce faci?

Un alt moment in care le-ai putea trimite un bilet sau o scrisoare de multumire ar putea fi dupa nunta.
Desigur, le vei multumi si personal, insa daca vor primi si o scrisoare la care nu se asteptau, cu siguranta vor aprecia gestul si se vor simti flatati.
Mesajele mirilor pentru parinti pot cuprinde orice informatie, orice considerati ca merita sa fie mentionat. Nu exista reguli in acest sens. atata vreme cat totul vine din suflet si este sincer, restul nu mai conteaza.

De asemenea, nu exista limite in ceea ce priveste lungimea scrisorii. Un lucru pe care l-ai putea avea in vedere este acela ca un mesaj scris de mana este mult mai personal decat unul scris la computer.

Exemple din care te poti inspira si tu
In aceasta zi speciala, eu si… (numele sotiei sau al sotului) incepem noua viata impreuna. As vrea sa va multumesc si sa va spun ca apreciez sprijinul si rugaciunile si astept cu bucurie sa ne imbarcam in aceasta calatorie.

Aveti mereu un loc special in inimile noastre. Va multumim pentru iubirea si pentru incurajarile pe care continuati sa ni le oferiti. Va multumim pentru ca ne umpleti inimile cu zambete si cu iubire.
Noi doi nu am fi astazi, aici, daca nu ati fost. Sper ca dragoastea noastra va creste si va prospera pe aceasta temelie la aparitia careia ati contribuit.
Draga mama, draga tata,
Cum sa pun in cuvinte toata recunostinta fata de tot ceea ce ati facut pentru mine? Sprijinul vostru, financiar si emotional a fost mereu acolo pentru mine.
Au fost zile in care am simtit cum detaliile ma copleseau, insa sprijinul vostru m-a facut sa inteleg ca totul va fi bine.
Multe amintiri legate de organizarea nuntii sunt legate de noi, lucrand impreuna, ca o echipa. Am avut parte de momente amuzante, dificile sau pline de bucurie si mereu ati fost acolo pentru mine.
Intotdeauna m-au ajutat sfaturile voastre. Mama, a fost interesant sa merg cu tine la cumparaturi.
De unde ai avut atata rabdare si atata energie? Tata, imi voi aminti mereu ce mi-ai spus inainte de a pasi catre altar. Si sunt atat de multe alte amintiri si toate multumita voua!

Va iubesc si va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine, pentru noi. Si, nu in ultimul rand, va multumesc pentru ca mi-ati dovedit ca exista un mariaj fericit.
Cu dragoste,
Cam asa pot arata mesajele mirilor pentru parinti. Este un gest frumos sa le multumiti, atat personal, cat si in scris, pentru tot ceea ce au facut pentru voi de-a lungul timpului si in legatura cu nunta.  Sursa: furicurent.ro
Si acum, dupa ce am aflat cate ceva despre mesajele mirilor pentru parinti, sa vedem aici cum arata nuntile de poveste.