Noua metodă de scădere în greutate va elimina munca a mii de nutriționiști?

O studentă eminentă din România a primit cel mai important premiu medical din țară pentru descoperirea unei metode care te ajută să slăbești și să treci de la mărimea XXL la mărimea S fără efect de rebound! Nutriționiștii se tem că își vor pierde locul de muncă. Noua metodă de scădere în greutate va elimina munca a mii de nutriționiști?
Experții de vârf din domeniul nutriției nu au nicio îndoială că așa se va întâmpla.

Odată cu dezvoltarea unui produs natural de slăbit, o studentă din România a făcut o descoperire majoră în lupta împotriva obezității.
Ceva incredibil s-a întâmplat pe 24 septembrie 2023, la congresul european. Întregul public a aplaudat-o pe fata de la tribună timp de 10 minute. Era Elena Cruceanu, o studentă din . Ea a fost cea care a sugerat utilizarea unei formule unice de slăbit.
Pe 09.06.2024, Elena a propus o idee grozavă, iar punerea sa în aplicare a început să fie luată în considerare de autoritățile . Acest produs este deja în producție și prezintă rezultate excelente.
Cum poate un produs nou să ajute multă lume să lupte împotriva obezității? Vom vorbi despre asta astăzi în articol.
Corespondent: „Elena, ești una dintre primii zece cei mai inteligenți studenți la medicină din lume. De ce te-ai interesat de scăderea în greutate?”

Elena: Nu aș vrea să vorbesc despre asta în mod public, însă motivația este pur personală. Acum câțiva ani, mama mea a murit de hipertensiune arterială cauzată de obezitate… Totul părea în regulă, apoi a suferit un atac brusc în somn și a murit în dureri. Bunica mea a murit de același lucru. Apoi am început să studiez problemele asociate cu excesul de greutate și cum să scap de el. Am fost șocată să realizez că dietele, exercițiile și pastilele nu au funcționat pentru mama mea. Timp de 5 ani a folosit aceleași trucuri pe care le folosește toată lumea pentru a slăbi și a fost foarte dezamăgitor să vadă că timpul trecea, dar nu se îmbunătățea nimic legat de aspectul fizic sau starea de bine.\

Elena: Nu aș vrea să vorbesc despre asta în public, dar motivația este personală. Câteva ani în urmă, mama mea a murit din cauza hipertensiunii arteriale cauzate de excesul de greutate… Totul era în regulă, dar apoi, în somn, a avut un accident vascular cerebral și a murit în chinuri. Bunica mea a murit din aceeași cauză. Atunci am început să studiez problemele legate de excesul de greutate

și modalitățile de a scăpa de el. Am fost șocată să constat că dietele, exercițiile și pastilele nu i-au ajutat pe mama mea. Timp de 5 ani, ea a folosit aceleași metode pe care le folosesc toți ceilalți pentru a slăbi, și era foarte dezamăgită să vadă că timpul trece și nimic nu s-a îmbunătățit în aspectul ei sau în starea ei de sănătate.

În ultimii trei ani, m-am cufundat complet în acest subiect. De fapt, în timp ce scriam o teză, o nouă metodă a părut să atenueze problema excesului de greutate despre care vorbește toată lumea acum. Mi-am dat seama că am descoperit ceva nou. Dar nici nu mă puteam gândi că ar stârni atât de mult interes pentru diferite structuri.

Corespondent: „Despre ce structuri vorbești?”

Elena: De îndată ce au apărut publicațiile despre metoda mea, am început să primesc mai multe oferte de a-mi vinde ideea. Primii care m-au contactat au fost francezii, care mi-au oferit 120.000 de euro. Ultimul a fost un holding farmaceutic american care a vrut să-mi cumpere formula cu 35 de milioane de dolari. Mi-am schimbat numărul de telefon și nu folosesc rețelele de socializare pentru că primesc propuneri în fiecare zi prin toate canalele de comunicare.

Corespondent: „Din câte știu, nu ai vândut formula.”

Elena: Nu. Poate că sună puțin cam dur, dar nu am creat formula ca să fac bani cu ea. Ce se va întâmpla dacă vând formula? Vor obține un brevet, vor interzice producția de către alții și vor crește prețul medicamentului. În acest caz, românii nu vor putea să scape de problemele asociate cu obezitatea. Unul dintre medicii străini mi-a spus că un astfel de medicament în România ar trebui să coste cel puțin 7.000 de dolari. Dar nu este corect! Cine din România îl poate cumpăra cu 7.000 de dolari? Deci, când am primit o ofertă guvernamentală de a participa la dezvoltarea unui produs național, am acceptat imediat. Lucrăm cu cei mai buni specialiști. Medicamentul a trecut acum de studiile clinice și este disponibil pentru toată lumea.

Ioan Loghin, un renumit filantrop și om de știință, a coordonat fabricarea produsului. L-am rugat să vorbească despre produs și planuri.
Corespondent: „Care este ideea principală a Elenei Cruceanu?”

Ioan Loghin: „Este chinuitor și prea scump să ții diete pentru a scădea în greutate!”
Aceste cuvinte au fost deja confirmate de peste 14 mii de utilizatori satisfăcuți de produsul nostru natural de slăbit, care au încheiat deja tratamentul și se bucură de o siluetă zveltă.

Am decis să aflăm mai multe despre dietele cunoscute până acum. Și verificăm cu atenție de ce nu dau rezultatele dorite. Iată care sunt concluziile:

Dieta nesănătoasă slăbește organismul și reduce imunitatea: aceasta duce la o lipsă de vitamine și oligoelemente. Corpul își pierde energia, astfel încât suntem mereu obosiți, iritabili și somnoroși. Rezistența organismului la virusuri și bacterii scade drastic, iar din această cauză ne îmbolnăvim adesea.

Dietele nesănătoase înseamnă foame permanentă, respingerea mâncării preferate și remușcări: lupta permanentă împotriva apetitului și respingerea mâncării preferate sunt dificil de depășit. Ca urmare, după astfel de limitări, nu mai putem suporta și mâncăm totul, după care simțim remușcări și ne îngrășăm din nou.

Dieta nesănătoasă este costisitoare: un control lunar efectuat de un nutriționist calificat costă cel puțin 300$. În plus, toate alimentele cu conținut scăzut de calorii și cele de fitness sunt, de obicei, scumpe. Ca urmare, cheltuim de 4 ori mai mulți bani pe alimentele dietetice decât pe cele obișnuite. Iar pentru a ne menține greutatea, trebuie să mâncăm în felul acesta toată viața. Niciun buzunar nu poate suporta asemenea cheltuieli.

După dieta nesănătoasă, vine efectul yo-yo: organismul slăbit de foame începe automat să stocheze rezervele de energie pentru mai târziu, în legătură cu care metabolismul încetinește până când se oprește complet. Ca urmare, după dietă, organismul revine la greutatea anterioară chiar mai repede decât înainte de a slăbi.

De aceea formula de slăbit a Elenei este ceva care ar putea fi un progres real în lupta pentru o siluetă zveltă!

Ideea Elenei este similară cu aceea de a șofa, arătând cel mai scurt mod de a slăbi. O metodă care te ajută să slăbești pe viață. Ea a fost cea care a sugerat utilizarea unei formule chimice unice care ar iniția procesul de cetoză* fără să îți bați capul cu o dietă hipoglucidică!

*Cetoza este un proces de obținere a energiei din grăsimi, nu din glucoza care intră în organism odată cu carbohidrații. Dacă organismul nu mai obține energie din carbohidrați, după 7-14 zile intră într-o stare de cetoză. Ca urmare, celulele adipoase sunt transformate activ în energie. Dar este dificil ca o persoană să urmeze o dietă care elimină carbohidrații din alimente.

Scopul Elenei reprezintă o nouă abordare pentru a combate excesul de greutate pe baza cetozei (starea metabolică în care organismul începe să descompună grăsimea pentru energie).

Dar, în general, pentru a obține cetoza, trebuie să urmezi o dietă care limitează aportul de carbohidrați timp de 7-14 zile.