O femeie cauta un barbat adevarat

La un salon de barbati intra o blonda: -Vreau un barbat, dar sa fie adevarat ca pana acum nu mi-a rezistat nimeni. – Du-te la etj.1, il gasesti pe american, te satisface la sigur. Se duce, ii da 5 numere, ala da pe spate, nu mai poate. Se duce la receptie din nou: -Vreau un barbat si mai adevarat.

-Du-te la etj.2, il gasesti pe rus, asta e rezistent. Ii da si rusului 7 numere, crapa si asta, iar la receptie: -Va bateti joc de mine….

-Du-te la etj.3, acolo ne-a mai ramas romanul. Te satisface la sigur. 10 numere, crapa si romanul. -Va dau in judecata, vreau ceva adevarat.

-Ne pare foarte rau, ne-a mai ramas doar chinezul. -Dati-l incoace.

La etj.4: chinezul. Ii da chinezul 5 numere, se da jos de pe ea.

Blonda: -Gata, ai obosit deja?

Ma duc sa dau salonul in judecata. -Nu va impacientati, ma refac. Face 4 abdomene, trage 2 ori de fiare, face 6 flotari, se rostogoleste o data pe sub pat, iese afara ii mai da 5 numere blondei. Oboseste din nou, coboara de pe blonda si iar exercitiile de la inceput: 4 abdomene…. Asa face timp de 50 de numere. De data asta oboseste blonda: se da jos face 4 abdomene, de 2 ori de fiare, 6 flotari si cand se rostogoleste pe sub pat surpriza: Ce credeti ca a gasit ? -200 de chinezi.