Tineri, casatoriti de 15 ani, amandoi lucreaza, dar cu greu fac fata cheltuielilor zilnice

Tineri, casatoriti de 15 ani, amandoi lucreaza, dar cu greu fac fata cheltuielilor zilnice. Fostii lui colegi din timpul serviciului militar au devenit oameni bogati, au firme pe numele lor, si-au cumparat automobile 4×4 si fac excursii in strainatate, iar el nu are nici macar un Fiat de 1000 cmc.
Intr-una din zile, tanarul da peste un anunt in ziar: „De vanzare Mercedes 4×4 – nou. Pretul: $250”.
Presupune ca e o greseala de tipar, totusi telefoneaza si ii raspunde o voce de femeie.

-Anuntul cu Mercedesul e real?

-Desigur. Si primul care va veni cu 250 de dolari, va cumpara masina.
-Sunt in drum spre tine!
Ia 250 $ din sertar si „zboara” la adresa indicata.

O doamna in varsta deschide usa.
-Am impresia ca-i pur si simplu o gluma… Mercedes pentru 250 de dolari?
-Hai sa vezi.
Si-l conduce la garajul casei unde se afla un Mercedes 4×4 complet nou. Tanarul ii spune:

-Eu nu-s bogat, dar sunt om drept si cinstit. Asa incat ori ca imi vei spune ca nu te pricepi la automobile, ori ca e vorba de o gluma, masina asta valoreaza 70000 €, poate chiar mai mult. De ce o vinzi numai pentru 250 de dolari?
-Pentru ca esti om drept, iti voi explica despre ce e vorba: Eu am fost casatorita 60 de ani. In urma cu o luna si jumatate, sotul meu a murit.
Saptamana asta am deschis testamentul si acolo era scris ca locuinta ramane in posesia mea. Banii, raman in posesia mea.

Dar in paragraful al treilea al testamentului era scris ca el are o iubita. Si el hotaraste sa se vanda Mercedesul 4×4 si sa se trimita iubitei lui suma primita. Iar eu vreau sa ma razbun pe ea. In testament scrie: „sa se vanda masina si sa i se trimita suma primita.”, iar razbunarea mea este ca ea sa primeasca pentru masina asta numai 250 $.