Inainte sa intrebati doi oameni casatoriti care sunt impreuna de foarte mult timp cand au de gand sa inceapa o familie… inainte sa intrebati parintii cu un singur copil cand ii mai fac micutului un fratior sau o surioara… inainte sa intrebati o persoana de 30 de ani, singura, de ce nu vrea sa aiba o familie pentru ca, na, ceasul ticaie… va rog… OPRITI-VA. Doar opriti-va!

Nu stiti cine se lupta cu infertilitatea sau un avort spontan sau probleme de sanatate. Nu stiti cine are probleme in relatia de cuplu sau cine este intr-o multime de stres… nu stiti daca viata lor este perfecta. Nu stiti cine vrea copii… sau cine vrea si mai multi copii.

Nu stiti care este viata lor si nici ce vor sa faca… nici acum si nici pe viitor. NU stiti ca o intrebare aparent nevinovata ar putea provoca unei persoane durere, stres sau frustrare.
Sigur, poate ca pentru unii oameni aceste intrebari par obisnuite – dar, va pot spune din proprie experienta… nu este chiar asa.
Fie ca sunteti o persoana care vrea sa devina bunic/bunica sau un prieten de familie sau membru al familiei… sau un vecin bagacios… tineti minte ca nu este treaba voastra. In schimb intrebati-i ce ii face fericiti. Intrebati-i care a fost cea mai frumoasa parte a zilei lor.

Daca o persoana vrea ca voi sa stiti despre planurile sale de a avea sau nu copii… va va spune! Daca sunteti curiosi… doar asteptati, lasati-i pe ei sa faca alegerea potrivita. Este viata lor.

Anunţ