Trei barbati mor in aceeasi zi, toti trei avand cate-un accident de masina…

Trei barbati mor in aceeasi zi, toti trei avand cate-un accident de masina. Si ajung toti trei la poarta raiului. Ii ia Sfantul Petru dupa cap si le zice:  Ba baieti, maine se vor aduna toate neamurile, toti prietenii vostrii la mormant. Cam ce-ati dori sa zica despre voi? 

Primul zice:  − Pai, eu am fost un profesor universitar foarte iubit de studentii mei. As dori ca un student sa ia cuvantul si sa spuna: A murit cel mai mare profesor al acestei facultati, un om deosebit, care ne-a fost in acelasi timp si profesor si prieten si care ne-a ajutat la greu.

Al doilea zice:  − Eu am fost un medic chirurg, asa ca un fost pacient de-al meu as dori sa spuna: S-a stins din viata cel mai ilustru chirurg. Oare cine ne va mai salva viata de-acum inainte? El a fost singurul din tot spitalul care a fost in stare sa imi faca o operatie pe cord deschis. Fara el nu as fi trait azi. Odihneasca-se-n pace!  − Iar tu, ce-ai vrea sa auzi la mormantul tau, il intreaba Sfantul Petru pe-al treilea?  − Uite!!! Priveste-l ca misca!!!