Un barbat de peste 50 de ani ajunge la scaunul lui din avion…

Un barbat de peste 50 de ani ajunge la scaunul lui din avion… langa locul rezervat era o femeie, care incerca sa isi adoarma bebelusul de cateva luni. Vazand ca micutul este foarte agitat si ca plange nonstop, barbatul a chemat o stewardesa:
“Eu nu pot sa stau langa aceasta femeie. Nu voi avea pace intregul zbor. Va rog sa imi gasiti un alt loc.”
Stewardesa: “Domnule, imi pare rau. Dati-mi voie sa verific daca mai avem locuri libere. Revin imediat.”
Dupa cateva clipe, tanara stewardesa s-a intors si a spus:
“Domnule, nu mai avem niciun loc liber la clasa economica. Din fericire pentru dumneavoastra, avem un singur loc la first class. Este regula companiei noastre sa nu mutam niciodata un pasager de la clasa economica la first class… insa luand in considerare situatia dumneavoastra vom face o exceptie. Ar fi scandalos sa fortam o persoana sa stea langa o persoana nervoasa si neplacuta… de aceea capitanul este de acord sa incalcam aceasta regula… insa doar de data aceasta.”
Inainte ca barbatul sa spuna ceva, stewardesa s-a intors catre femeia cu copil si i-a spus: “De aceea, draga doamna, va rog sa va mutati cu bebelusul la first class. Colegii mei va vor ajuta si vor muta bagajele pentru dumneavoastra. Va rog sa ma urmati pana la first class, capitanul nu vrea sa stati langa o persoana neplacuta.”