Un barbat s-a oprit la o florarie pentru a comanda un buchet de flori pentru mama lui, care locuia la…

Un barbat s-a oprit la o florarie pentru a comanda un buchet de flori pentru mama lui, care locuia la cateva sute de kilometri distanta de el. Imediat ce a iesit din masina, a observat o fetita stand pe bordura suspinand.

Politicos si impresionat de lacrimile fetei, barbatul s-a apropiat de ea si a intrebat-o daca totul este in regula.

Am vrut sa cumpar un trandafir rosu pentru mama mea. Dar am doar 4 lei si un trandafir costa 5 lei.

In acel moment, barbatul a zambit si a spus: “Vino cu mine. O sa iti cumpar eu un trandafir.

Cei doi au intrat in magazin… vanzatoarea i-a oferit fetitei un trandafir, barbatul a platit, apoi a facut o comanda de un buchet mare de lalele pentru mama lui. In timp ce ieseau din florarie, acesta s-a oferit sa o duca pe fata cu masina acasa.

Da, va rog! Ma puteti lasa la mama.” – a spus tanara zambind, incercand sa isi stearga lacrimile de pe obraz.

Drumul a fost unul tacut si destul de scurt. In timp ce treceau prin fata unui cimitir… fetita l-a rugat sa opreasca. S-a dat jos din masina si a facut cativa pasi… a ajuns in fata unui mormant proaspat sapat. Pe pamantul inca umed, tanara a pus trandafirul.

In acel moment, barbatul s-a intors la florarie, a cumparat un buchet mare de flori si a plecat la drum. El a condus 300 de km fara oprire pentru a ajunge la casa mamei sale.

Viata este scurta. Petrece mai mult timp alaturi de persoanele dragi din viata ta. Bucura-te de fiecare moment cu ei inainte de a fi prea tarziu. Nu este nimic mai important in viata decat familia. sursa: www.kudika.ro