Un barbat si-a dat seama ca nu mai este atras de sotia lui. Cu cat devenea mai bogat, cu atat ea i se parea…

Un barbat si-a dat seama ca nu mai este atras de sotia lui. Cu cat devenea mai bogat, cu atat ea i se parea mai urata. Insa iata ce a facut femeia.

Casatoria este destul de dificila; nu conteaza cat de mult esti casatorit, este nevoie de foarte mult efort si sacrificiu din partea ambelor parti pentru a pastra vie o casnicie. Acestea fiind spuse, casatoriile vin in toate formele si modelele. In urmatoarea poveste veti descoperi un barbat care se plictisise de relatia pe care o avea cu sotia lui… insa in momentul in care a decis sa isi confrunte sotia, femeia a venit cu raspunsul perfect.

Eram casatoriti de 50 de ani. Intr-o zi, m-am uitat cu atentie la sotia mea si i-am spus:

In urma cu 50 de ani aveam o casa ieftina, o masina pe care o tineam mai mult in service decat o foloseam pe strazi, dormeam pe o canapea extensibila si ne uitam la un televizor mic, care difuza alb negru… insa eram fericit pentru ca in fiecare noapte aveam langa mine o femeie sexy de 23 de ani.

Acum… am o casa de 500.000 de euro, o masina de 45.000 de euro, un pat frumos si un televizor smart, cu ecran plat… dar dorm langa o femeie de 69 de ani. Mi se pare ca tu nu reusesti sa tii pasul cu schimbarile. Imi este dor de acele vremuri.

Sotia mea este o femeie rezonabila. Ea mi-a spus sa ies in oras, sa gasesc o femeie fierbinte de 23 de ani… si ea imi garanteaza ca daca fac asta voi trai din nou intr-o casa ieftina, voi conduce o masina veche, voi dormi pe o canapea si ma voi uita la un televizor mic alb negru.”

Nu-i asa ca femeile sunt minunate? Intotdeauna stiu cum sa rezolve problemele barbatilor. sursa material: shareably.net / www.kudika.ro