Un cuplu casatorit urma sa dea un dineu

Un cuplu casatorit urma sa dea un dineu la care erau invitate majoritatea persoanelor importante din Roma. Sotia era foarte incantata si isi dorea ca totul sa fie perfect insa in ultimul moment si-a dat seama ca a uitat sa cumpere melci. Ca urmare si-a rugat sotul sa ia o galeata si sa se duca pe plaja sa culeaga melci. Desi nu avea nici un chef, acesta a insfacat

galeata si s-a indreptat spre plaja. In timp ce culegea melci a vazut o femeie foarte frumoasa ce se plimba de-a lungul tarmului. ”N-ar fi grozav daca s-ar opri din plimbare si ar veni sa vorbeasca cu mine” isi spuse el. Deodata ,ridica privirea iar femeia era langa el. Au inceput sa vorbeasca si din vorba in vorba frumoasa femeie l-a invitat in apartamentul ei de pe plaja. Desigur ca atmosfera a devenit foarte incisa iar…dupa, epuizat barbatul a adormit.

S-a trezit la ora 7 a doua zi dimineata ”Cina sotiei mele!” A insfacat galeata cu melci, alergand tot drumul spre casa. Ajuns acolo din cauza grabei a scapat galeata cu melci pe scari iar acestia s-au imprastiat peste tot. Usa se deschise si o sotie foarte furioasa aparu in cadrul ei. Barbatul se uita la sotie, la melcii imprastiati de sus pana jos pe scari, iar la sotie, iar la melci si spuse: ”Hai baieti, aproape am ajuns!”