Un medic, un avocat, un baietel si un preot zburau intr-o zi de duminica intr-un avion privat. Dintr-o data, avionul a avut probleme…

Un medic, un avocat, un baietel si un preot zburau intr-o zi de duminica intr-un avion privat. Dintr-o data, avionul a avut probleme cu motorul. In ciuda eforturilor depuse de pilot, avionul a inceput sa coboare catre sol. In cele din urma, pilotul a luat o parasuta si a tipat la pasageri, sfatuindu-i sa sara pentru a supravietui.

Din pacate, erau doar trei parasute ramase.

Doctorul a luat una si a spus: “Eu sunt medic, salvez vieti, asa ca trebuie sa traiesc.” In urmatoarea secunda era deja in aer.

Avocatul a spus: “Eu sunt avocat si avocatii sunt cei mai destepti oameni din lume. Eu merit sa traiesc.” El a luat rapid o parasuta si a sarit.

Preotul s-a uitat la copil si a spus: “Fiule, am trait o viata lunga si plina. Esti tanar si ai toata viata in fata ta. Ia aceasta ultima parasuta si traieste in pace.”

Baietelul a dat parasuta inapoi preotului si a spus: “Nu va faceti griji, parinte! Cel mai inteligent om din lume a incurcat parasuta cu ghiozdanul meu.”

Slujba pe care o ai nu te defineste intotdeauna. Sa fii om e lucru mare. sursa: www.kudika.ro