Vaporul se scufunda, dar și-a lăsat soția să moară ca să-și salveze lui viața! Motivul îți va da fiori…

Si-a lăsat soția să moară ca să-și salveze lui viața

Un profesor a început să spună o poveste și apoi și-a întrebat elevii dacă știu finalul acesteia. Un copil a ridicat atunci mâna și a dat un răspuns răvășitor. Toți au încremenit. O poveste adevărată, ce a cutremurat milioane de oameni.

Profesorul a început să spună o poveste despre un cuplu:

„O navă de croazieră se scufunda, iar unul dintre cuplurile aflate la bord a încercat să scape de pericol. Au văzut o barcă de salvare. Bărbatul a sărit în ea, dar femeia a rămas pe ambarcațiunea ce se scufunda. Atunci, în acele momente de groază, aceasta i-a spus soțului ceva”

Profesorul a întrebat ce frază ar fi putut femeia să spună în acele momente, văzând cum soțul ei se salvează și ea rămâne în urmă.

Elevii au sărit revoltați și au zis că cel mai probabil femeia l-a înjurat sau i-a spus că îl urăște. La un moment dat, un copil a ridicat mâna și a spus.

„-Domnule profesor, cred că femeia i-a spus soțului să aibă grijă de copilul lor”

Uimit, profesorul a recunoscut că acesta era răspunsul corect. L-a întrebat atunci pe elev dacă știa povestea de dinainte. Răspunsul lui i-a cutremurat pe toți:

„-Nu, dar asta i-a spus mama tatălui meu, înainte să moară din cauza unei boli”

Profesorul a continuat povestea.

„Nava s-a scufundat, bărbatul s-a dus acasă și și-a crescut copilul. Când a crescut, acesta a descoperit jurnalul tatălui său unde era relatată povestea. Părinții se aflau în croazieră, deși femeia era în stadiu terminal din cauza unei boli și nu mai avea mult de trăit. Gestul lui a fost unul de disperare, făcând o alegere pentru binele copilului”

„Ce mi-aș fi dorit să mă înec odată cu tine, pe fundul oceanului. Dar pentru binele copilului nostru, te-am lăsat doar pe tine să rămâi în apele mării, pentru totdeauna”, scria în jurnal.

Atunci, toți au înțeles că nu ar trebui să se concentreze asupra a ceea ce par lucrurile la prima vedere și nici să judece, fără să știe despre ce este vorba exact.