Asa a funcţionat internetul

Vine mama soacră acasă şi îşi găseşte ginerele furios la culme, împachetându-şi bagajele.
– Ce s-a întâmplat?
Ce s-a întâmplat?! răbufni ginerele. Îţi spun eu ce s-a întâmplat! I-am trimis un e-mail neveste-mii în care i-am spus că astăzi ma întorc acasă din călătoria mea.
Când am ajuns acasă, ghici ce am găsit?
Nevastă-mea, da, Maria mea, se tăvălea cu un tip în patul nostru matrimonial! Acesta este sfârşitul căsniciei noastre, voi pleca pentru totdeauna!

– Calmează-te, îi zice soacra-sa. Ceva nu e în regulă în toată povestea asta. Maria nu ar face niciodată aşa ceva!
Stai numai o clipă, să mă duc să verific ce s-a întamplat…
După câteva momente, intră soacra-sa înapoi în camera afişând un zâmbet larg şi-i zice ginerelui:
– Vezi, tţi-am spus eu că trebuie să existe o explicaţie simplă: Maria nu a primit niciun e-mail, nu a funcţionat internetul.

Te-ar mai putea interesa –>>>>
Din ce motiv nu își dorește celebrul Mick Jagger să le lase copiilor lui toată averea. Câți bani are cântărețul, dar și ce are de gând să facă cu ei. Ce a dezvăluit

legendarul artist din trupa The Rolling Stones.

Mick Jagger, legendarul artist internațional și solist al trupei The Rolling Stones, se află în topul artiștilor cu cea mai impresionantă avere, estimată la peste 500 de milioane de dolari. Cu toate acestea, când vine vorba despre moștenirea sa, cântărețul a făcut o alegere surprinzătoare. Despre ce este vorba?
Cu opt copii în grija sa – Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia May, Lucas, Gabriel și Deveraux, cu cinci femei diferite – Mick Jagger a fost mereu un părinte devotat, asigurându-se că toți își duc o viață bună, lipsită de orice lipsuri.
Cu o avere considerabilă, la care se adaugă potențiala vânzare a catalogului muzical The Rolling Stones, ce i-ar aduce câteva sute de milioane în plus, Jagger a făcut o declarație care a stârnit interesul publicului.
Artistul nu intenționează să împartă întreaga sa avere între cei opt copii ai săi. În schimb, a indicat că ar prefera ca o parte din acești bani să meargă către organizații de caritate, oferind astfel sprijin cauzei umanitare în loc să concentreze întreaga avere în mâinile descendenților săi.
Fiica lui Mick Jagger a fost arestată

Jade Jagger, în vârstă de 51 de ani, a fost implicată într-un incident tensionat în Ibiza, unde a fost reținută de forțele de ordine după ce a izbucnit în violență împotriva unor polițiști, într-o altercație survenită într-un restaurant local. Ceea ce a declanșat furia creatoarei de bijuterii rămâne subiectul de discuție.
Evenimentul a avut loc în seara zilei de miercuri, 17 mai, când autoritățile au fost alertate cu privire la un incident de tulburare ce a avut loc la restaurantul La Oliva din Ibiza Town. După cum se pare, personalul localului a fost nevoit să apeleze la intervenția poliției întrucât un bărbat prezenta un comportament agresiv față de angajați și clienți, creând un haos în interior.
În momentul în care bărbatul care însoțea-o pe Jade Jagger a părăsit restaurantul, a avut o confruntare tensionată cu forțele de ordine și a opus rezistență atunci când a fost solicitată arestarea sa. În acest context, fiica celebrului Mick Jagger a intervenit violent, folosindu-și pumnii și unghiile pentru a-și apăra partenerul, fapt ce a condus la reținerea ei.