Arestat pentru că a ascuns milioane de euro în curtea sa

Polițiștii au reținut un pensionar care ținea câteva milioane de lei într-o cameră secretă
Povestea lui a surprins pe toată lumea…
În București, polițiștii, în colaborare cu administrația fiscală, l-au vizitat pe Adrian Popescu, un pensionar de 74 de ani, cu un scop simplu – să afle cum au început să crească veniturile pensionarului până la proporții incredibile?
Potrivit poliției, aceștia au primit o sesizare de la un vecin care, în timp ce îl vizita pe pensionar când acesta nu era acasă, a descoperit din greșeală intrarea într-o cameră secretă plină cu milioane de lei. Legitimitatea unui astfel de venit al pensionarului obișnuit era îndoielnică, așa că acesta s-a dus imediat la poliție. După aceea, a fost ridicată o suspiciune de îmbogățire ilicită.
Potrivit poliției, camera secretă era bine ascunsă și nu putea fi găsită fără ajutorul vecinilor!
Când inspectorii au intrat în camera secretă, au

fost incredibil de surprinși – era plină de bani! Bunicul a fost imediat inundat de întrebări cu privire la modul în care avea atât de mulți bani. Pensionarul a fost îngrozit și a refuzat să răspundă la întrebări, temându-se că banii îi vor fi luați. Însă, după ce s-a mai liniștit puțin, bărbatul și-a spus povestea incredibilă de la început:
Din păcate, s-a întâmplat că toată viața mea, soția mea și cu mine, Roxana, am lucrat la un loc de muncă greu și slab plătit. Am economisit fiecare bănuț și nu mi-am permis cheltuieli suplimentare. Desigur, ca toți ceilalți, am vrut să câștigăm mai mult și să trăim o viață mai strălucitoare și mai bogată, dar nu a funcționat, oricât am încercat. Atât de modest și fără prea multe venituri, majoritatea vieții noastre a trecut.
Au venit vremurile dificile
Acum câțiva ani, am ajuns la vârsta de pensionare și ne-am pensionat. Contam deja pe o bătrânețe liniștită și o odihnă binemeritată, când dintr-o dată soția mea s-a îmbolnăvit grav. Am avut nevoie de mulți bani pentru terapie, pensiile, desigur, nu au fost suficiente și a trebuit să caut din nou un loc de muncă.

Din cauza bătrâneții mele, există mari probleme cu acest lucru-este dificil pentru bătrâni să găsească de lucru, mai ales în timpul pandemiei și crizei. Am fost foarte norocos și un prieten bun m-a ajutat să obțin un loc de muncă ca curier în serviciul de livrare. Acesta este un loc de muncă slab plătit, dar împreună cu o pensie, mi-a permis să supraviețuiesc cumva și să-mi ajut soția.