Bărbatul Fără Casă Refuza Să Plece Din Magazin

Ofițerii S-Au Apropiat De Om, S-Au Uitat Mai Bine La El, Dar Abia Când S-A Uitat În Jur Și-A Dat Seama Ce Se Întâmplase Și A Început Să Plângă
José Flores este un p0lițist dedicat meseriei, tocmai de aceea nu s-a gândit de două ori atunci când a primit un telefon prin care era anunțat că un om fără adăpost refuza să plece dintr-un magazin.
José a răspuns imediat apelului fiindcă se teme că lucrurile pot deveni urâte dacă irosește timpul. În timp ce se apropia de magazin, se aștepta la ce era mai rău, deoarece știe cum pot fi oamenii atunci când nu obțin ce vor. Dar nu se aștepta să descopere ceea ce a găsit acolo…
În locul unor angajați enervați că acel om nu pleca, polițistul a găsit niște simpli oameni care au strâns bani pentru el. Tot angajații îi și găsiseră un adăpost unde putea dormi.
Ofițerul Flores a rămas fără cuvinte când a văzut bunătatea de care au fost capabili acești oameni. Deși tot ce trebuia el să facă era să-l transporte pe om la adăpost, Flores nu poate să facă doar atât de puțin. Mai ales după ce observă că bătrânul nu era foarte bine îmbrăcat pentru vremea rece de afară.
Polițistul l-a luat și l-a dus la un magazin de haine din apropiere, i-a cumpărat ghete noi, șosete și mănuși, apoi a avut grijă că omul se simte confortabil în noile lui haine, înainte de a-l lăsa la adăpost. E foarte frumos atunci când oamenii se ajută unii pe alții, să sperăm că povestea ofițerului Flores îi va inspira și pe alții să dea o mână de ajutor atunci când pot.