Bilete de avion ieftine, pentru zborurile spre si dinspre Milano

Joi, Compania aeriana Wizz Air a anuntat, ca pune in vanzare 100.000 de bilete pentru zborurile spre si dinspre Milano, la pretul de numai 9,99 euro.

Promotia este valabila pentru ziua de joi, 25 iunie 2020, pana la 23:59 ora Europei Centrale. Zborurile catre si dinspre Milano pot avea loc in orice perioada.

Potrivit comunicatului dat de operator, pretul de 9,99 euro este pentru un segment si include taxa de administrare. Este inclus, de asemenea, un bagaj de mana (max.: 40 × 30 × 20 cm). Trollerul si fiecare bagaj de cala vor fi taxate suplimentar

“Wizz Air le recomanda pasagerilor sa adauge optiunea WIZZ Flex rezervarii, pentru a avea o masura suplimentara de protectie.

Procedand astfel, pasagerii isi pot anula zborul cu pana la 3 ore inainte de plecare fara nicio taxa si vor primi 100% din tariful initial rambursat imediat sub forma de credit si pot schimba datele si chiar rutele de oricate ori doresc”, anunta operatorul.

Compania aeriana a anuntat ca au fost luate o serie de masuri de dezinfectare pentru sanatatea si siguranta pasagerilor si ale echipajului. Pe tot parcursul zborului, atat echipajul cabinei, cat si pasagerii sunt obligati sa poarte masti de protectie, echipajul de cabina fiind, de asemenea, obligat sa poarte manusi, potrivit noului protocol.             Sursa: fabricatinromania.info

Wizz Air a fost numita cea mai valoroasa linie aeriana a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revista de specialitate lider in domeniu.