Cand vin de la munca ea este mereu “obosita”. Acum doar eu sunt cel care e plecat toata ziua de acasa, muncind pe rupte, iar in ultima vreme m-am gandit ce face aceasta femeie in timp ce eu nu sunt acasa…

Uneori nu ofer suficient credit acestei femei… si stiu ca merita mult mai mult. Cand vin de la munca ea este mereu “obosita”. Acum doar eu sunt cel care e plecat toata ziua de acasa, muncind pe rupte, iar in ultima vreme m-am gandit ce face aceasta femeie uimitoare in timp ce eu nu sunt acasa.

Sigur, sta cu copilul si se uita la televizor, nu? NU, acesta nu este raspunsul corect.

Cand ma trezesc eu ea se ridica imediat din pat si intra in actiune… pentru ea urmeaza o zi foarte agitata. Copilul incepe sa planga pentru ca ii este foame, dar si ea vrea sa manance… dar nu o face pentru ca trebuie sa il hraneasca pe cel mic. Apoi sta si se joaca cu el, il schimba de scutecele urat mirositoare, se joaca din nou… pana cand bebelusul adoarme.

Este timpul pentru un pui de somn si pentru ea, dar nu.. ea nu doarme! Incepe sa stranga prin casa, pune totul la locul lui, spala vasele, curata jucariile copilului, baga un cos de rufe la spalat.

Bebelusul se trezeste si ii este din nou foame. Ea nici macar nu a mancat micul dejun, insa il hraneste pe fiul nostru. Apoi urmeaza inca o repriza de joaca. Este ora pranzului si ea inca nu a avut timp sa manance.

Toata curatenia pe care a facut-o pana acum este in zadar pentru ca jucariile copilului sunt peste tot prin casa. Eu vin obosit de la munca si ma enervez pentru ca trebuie sa strang dupa copilul nostru desi ea a stat acasa si nu a facut nimic… de fapt a facut foarte multe: a avut grija ca fiul nostru sa fie sanatos si fericit. Respectati mamele copiilor vostri.