Ce răspuns a primit un român, după ce a mers la BNR să schimbe un teanc de bani

Ce răspuns a primit un român, după ce a mers la BNR să schimbe un teanc de bani arși. Multora nu le-a venit să creadă
Un român și-a încercat norocul la Banca Națională a României, unde s-a prezentat cu un teanc de bani arși pentru a-i schimba. Reprezentanții BNR au postat un mesaj în mediul online, în care au explicat exact cum s-a întâmplat totul. Mare le-a fost mirarea internauților când au văzut cine a ieșit în avantaj la final!
Un român se poate considera norocos, după ce a mers cu un teanc de bani arși la Banca Națională a României și a cerut să-i fie schimbate bancnotele. Bărbatul n-a stat pe gânduri, așa că și-a încercat norocul. A luat banii, aflați într-o stare avansată de degradare, apoi s-a prezentat la sediul BNR, unde a cerut să fie schimbați. Ei bine, nu mulți se așteptau la un asemenea deznodământ. Răspunsul reprezentanților BNR a fost surprinzător pentru majoritatea internauților. Aceștia au postat un mesaj, în mediul online, prin care au explicat cum s-a întâmplat situația exact.
Pentru că banii erau arși doar pe 40% din suprafață, aceștia au fost schimbați. S-au putut observa și elementele de identificare ale bancnotelor, verificându-se, astfel, dacă sunt reale. Totul a mers ca pe roate, iar românul a primit alți bani la schimb. Mare le-a fost mirarea oamenilor de pe internet când au văzut că sunt posibile astfel de schimburi, mai ales când banii sunt arși în proporție destul de mare.
„Zilele trecute, am primit solicitarea de a înlocui chiar un teanc de bancnote arse. În acest caz specific, operațiunea de preschimbare a putut fi realizată, întrucât bancnotele îndeplineau criteriile pe care vi le-am detaliat într-un videoclip anterior, mai exact prezentau elementele de identificare (seria și numărul). Chiar dacă erau arse, nu le lipsea mai mult de 40% din suprafață”, se arată în mesajul transmis de reprezentanții BNR.
Ce bani mai înlocuiește BNR
Bancnotele care sunt uzate sau deteriorate pot fi schimbate la Banca Națională a României. Acest lucru se poate face cu ușurință, la una dintre sucursalele BNR, aflate în orașele importante din țară.
“Știți deja că înlocuim la ghișeele sucursalelor noastre bancnotele uzate sau deteriorate, dar v-ați întrebat până acum ce se întâmplă cu cele arse?”, au anunțat cei de la BNR, într-un mesaj postat pe internet.