Cutiuta GSM, Casca fara fir digitala, Ceasul cu text si poze, Pixul cu cartela SIM

Cutiuta GSM, Casca fara fir digitala, Ceasul cu text si poze, Pixul cu cartela SIM
Sunt o mulțime de sisteme performante care te ajută să treci cu bine peste orice examen, acestea fiind disponibile în orice magazin online de specialitate. Fiind din ce în ce mai căutate în rândul tinerilor, aceste dispozitive ies în evidență prin calitatea materialelor din care sunt realizate, precum și prin fiabilitatea lor. Există așadar o serie de avantaje importante pentru a alege aceste modalități de a trece peste orice fel de examen.
Sunt multe magazine online de unde vei putea achiziționa toate aceste sisteme fără nici un fel de problemă. Cel mai mare si mai cunoscut magazin online este www.sisteme-copiat.ro, unde vei găsi o gamă diversă de sisteme. Printre cele mai frecvente sisteme pe care le vei găsi în aceste magazine se numără ceasul cu funcție de citire text și poze, cutia GSM, cardul GSM, precum și casca fără fir sau pixul cu cartela SIM. Modelele noi de casca de copiat sunt și ele destul de frecvent întâlnite pe piață, de aceea nu îți va fi greu să găsești ceea ce te interesează.
Casca digitală fără fir

Făcând parte din gama produselor profesionale, această metodă de a copia este una mai nouă, ea oferind o calitate superioară față de alte casti care erau până acum pe piață. În cazul acestei casti de copiat, vocea este mult mai clară și nu se mai aude acel sunet caracteristic căștilor vechi, și anume acel fâsâit continuu. Dispozitivul GSM este un foarte mare avantaj al acestui sistem, și anume că distanța dintre acesta și casca poate fi una mai mare, față de sistemele obișnuite care presupuneau ca acea cutiuță să fie situată în apropierea castilor. Avantajul major al acestui sistem este că el poate fi plasat chiar și la o distanță de 10-15 metri față de cască. Posibilitatea de extindere a acestui sistem poate ajunge chiar și la 30-40 de metri dacă se dorește acest lucru.
Un alt lucru pe care trebuie să-l știi despre acest sistem este că volumul în cască, imediat ce a fost setat, rămâne același, indiferent de poziția în care stai cu capul, dar și indiferent de distanța dintre cască și dispozitivul GSM. Acest lucru reprezintă o îmbunătățire majoră față de dispozitivele clasice. În cazul acestor dispozitive, volumul căștilor se schimbă constant în funcție de poziția capului sau de distanța, iar acest lucru era destul de deranjant la un examen. Sistemele cu cască de copiat digitală este cel mai nou și mai performant sistem existent la ora actuală.

Casca digitală se împerechează într-un mod excelent cu dispozitivul GSM. Acest lucru înseamnă că dacă ești într-o sală unde sunt mai multe dispozitive, doar tu vei putea auzi în cască și nu va exista riscul ca și persoanele din sală să audă ceea ce ți se șoptește ție. Acest avantaj este unul pe care trebuie să-l aveți în vedere pentru că nu vă doriți să-i auziți pe alții în casca voastră. Tehnologia caracteristică acestei căști este așadar una de ultimă generație, deci și costul de achiziție este unul mai mare. Fiabilitatea, precum și calitatea acestor căști compensează însă cu prețul mai mare în ceea ce privește achiziția căștilor.

Cutiuța GSM cu cască fără fir

Acest dispozitiv este în momentul de față cel mai folosit de pe piață, el permițându-vă să purtați o discuție cu cineva prin intermediul unui apel telefonic obișnuit. În acest fel, cei din jur nu vor observă faptul că faceți asta. Sistemul este alcătuit dintr-o microcască fără fir și un dispozitiv GSM. Fiind de mărimea unei cutii de chibrituri, acest dispozitiv GSM îți permite să introduci în interior o cartelă SIM obișnuită. În momentul când cineva apelează numărul cartelei SIM din acest dispozitiv, sistemul va răspunde automat, iar persoana care vă ajută la examen va putea începe să vă șoptească. Cutiuța GSM are și un microfon performant, cu ajutorul acestuia, persoana care apelează auzind tot ceea ce se întâmplă în jur. Autonomia este și ea una foarte bună, aceasta ajungând la 6 ore de apel continuu, sistemul având până la 500 de ore în stand-by.
Casca are niște dimensiuni extrem de reduse, aceasta având mărimea unui bob de porumb. Ea nu se observă în ureche, chiar dacă se va efectua o inspecție cu o atenție sporită. Un alt avantaj major al acestei căști este că ea nu are nici un fel de fir, iar acest lucru face ca această cască să fie foarte discretă. Sistemul este așadar unul foarte simplu de folosit, dar și extrem de eficient în același timp. Dacă se folosește o baterie de calitate, autonomia acestei căști poate ajunge chiar și până la 12 ore de funcționare continuă.

Ceasul cu funcție de citire text și poze

Acest ceas îți permite să te folosești de el, fără a avea nevoie de ajutorul cuiva din exterior. Toată informația din interiorul ceasului se găsește așadar pe memoria internă a acestuia, de aceea discretia va fi maxima ca nu va mai trebui sa apelezi la cineva care sa te ajute. Primul lucru pe care va trebui sa-l faci este sa copiezi toate fisierele text si pozele pe memoria ceasului si sa le folosesti la nevoie, acesta avand capacitatea de a citi atat text, cat si poze. Mai ține cont și de faptul că acest ceas are și o funcție de derulare automată, ea fiind extrem de utilă. Astfel, vei putea derula cursorul în fișierele text, fără a mai fi nevoie și să apeși pe butoane. Vei putea scrie în continuu, fără să te oprești în acest fel. Mai poți să-ți setezi și un timp de pauză dacă vei dori acest lucru, acesta fiind setat între 5 și 120 de secunde. Poți seta acest timp în trepte, în funcție de necesitățile tale și de cât de repede poți lua informația de pe ceas.

Ceasul mai iese în evidență și prin funcția de SOS blocare ecran. Printr-o simplă apăsare a butonului, ecranul ceasului se poate schimba instant cu un ceas cu cadran, toate butoanele fiind blocate în acest timp, chiar dacă vei apăsa pe ele. Pentru a reveni la ecranul anterior, tot ce va trebui să faci va fi să apeși timp de 10 secunde pe butonul SOS. Imediat ce trec aceste 10 secunde, vei putea reveni exact unde ai rămas înainte de a apăsa butonul respectiv.

Funcția de vizualizare dintr-un anumit unghi este și ea extrem de utilă. Astfel, textul va putea fi vizibil doar dintr-un anumit unghi. Din orice alt unghi se va privi, ecranul va părea negru, acest lucru conferind ceasului de copiat o discreție foarte mare și nimeni nu va putea observa ceea ce este scris pe ecranul respectiv.

Pixul GSM cu cartela SIM și casca fără fir
Acest Pix GSM cu căști pentru copiat este și el foarte des utilizat. În ceea ce privește principiul de funcționare al acestui dispozitiv, el este foarte asemănător cu cel al cutiuței GSM. Singurul lucru care diferă este forma dispozitivului cu cartela SIM. Spre deosebire de cutiuța GSM care are forma unei cutii de chibrituri, acest device are forma unui pix. În interior se află totuși modulul GSM cu cartela SIM. În rest, toate funcțiile sunt similare cu cele ale cutiutei GSM. Autonomia pixului este totuși una mai mică decât a cutiutei GSM, aceasta fiind cuprinsă între 2 ore și 2 ore și 30 de minute maxim. Imediat după această perioadă, pixul trebuie pus la încărcat.

Camera video în nasture
Acest dispozitiv este și el unul extrem de util, mai ales în situația în care ai de transmis informații importante unei persoane care se află la o distanță mai mare față de tine. În acest fel, cei din jurul tău nu vor observa faptul că te folosești de un astfel de dispozitiv. Modelul S3 Pro este cel mai apreciat de pe piață, acesta ieșind în evidență prin eficiența sa. În momentul de față, acest dispozitiv este și singurul care are o cameră cu o funcție de autofocus. De asemenea, el mai este și un dispozitiv care poate trimite poze 4k, ele fiind asemănătoare cu cele pe care le poate face un telefon mobil. Toate aceste lucruri se întâmplă pentru că S3 Pro are și un senzor optic de 5Mpx.
Mai sunt și alte sisteme la fel de interesante pe piață. Printre aceste sisteme se numără cardul GSM și cheia auto. Aceste sisteme sunt foarte asemănătoare cu cutiuța GSM și anume că au același principiu de funcționare. Modulul GSM se ascunde așadar într-un mod discret în cheia auto, cardul bancar sau în pixul obișnuit. Există mai multe magazine de unde se pot achiziționa aceste sisteme, printre cele mai apreciate magazine de acest fel fiind sisteme-copiat.ro.
De pe un astfel de magazin îți poți cumpăra aceste sisteme de copiat la niște prețuri extrem de accesibile, fără a plăti nimic în avans. În doar 24 de ore de la plasarea comenzii, aceste produse pot ajunge la tine, iar coletele sunt trimise cu verificare a conținutului, astfel încât credibilitatea și transparența cresc semnificativ. Imediat ce ai primit produsul și ai început să-l testezi, dacă ți se pare că acest produs nu este ideal pentru tine, îl poți returna în termen de 14 zile.
Mai ține cont și de faptul că toate aceste dispozitive sunt apreciate, dar și căutate de studenți, ele având niște prețuri destul de accesibile. Cu toate că nu sunt multe persoane care să fie de acord cu aceste dispozitive, ele sunt totuși disponibile pentru a fi cumpărate. Este așadar în responsabilitatea fiecărui cumpărător cum se va folosi de aceste dispozitive de copiat foarte performante. Acestea sunt totuși niște dispozitive care fac parte din categoria sistemelor spion, nefiind interzise în a fi comercializate, de aceea orice persoană care are de-a face cu un examen mai greu sau își dorește să treacă cu bine peste o perioadă mai plină a vieții sale, poate apela la astfel de dispozitive.