Documentele care majorează pensia la recalculare. Toți pensionarii trebuie să le depună

Documentele care majorează pensia la recalculare. Toți pensionarii trebuie să le depună
Există câteva documente care va majora pensiile românilor la recalculare. Aceste documente trebuie neapărat depuse de către pensionarii care doresc mai mulți bani. Despre ce este vorba, de fapt?
5 milioane de pensii vor fi recalculate în România
Procesul de recalculare a pensiilor din România este aproape finalizat, conform anunțurilor oficiale. Aproape 5 milioane de pensii vor fi supuse acestui proces. De asemenea, primele decizii recalculare urmează să fie distribuite pensionarilor începând cu data de 11 iulie 2024.
Una dintre principalele probleme cu care se confruntă pensionarii în contextul recalculării este obținerea adeverințelor necesare pentru recalculare.
Aceste documente sunt esențiale pentru a dovedi veniturile nepermanente, precum sporuri și ore suplimentare, care nu sunt întotdeauna reflectate în cartea de muncă. Aceștia au nevoie de obținerea de documente de la fostele locuri de muncă.
Citeste si asta: -> Nordic Elite School îmbină clasicul cu tehnologia. „Școala viitorului” oferă elevilor educație de înaltă calitate, după modelul nordic
Cea mai nouă și modernă școală privată cu clase 0 – VIII, Nordic Elite School, și-a deschis porțile în toamna anului trecut. Și nu oricum, ci cu o armată de roboți umanoizi care i-au întâmplinat pe elevi și i-au însoțit pe holuri și în clase.

Tinerii care urmează cursurile Elite Nordic School au acces la tehnologie IT cu ajutorul unor roboți umanoizi. RoboHub este un concept nou în România, implementat după un model preluat din statele nordice.
Inedit este nu doar prezența roboților asistenți printre elevi, ci întreaga programă școlară. Cadrele didactice care activează aici au updatat programa de studii, aprobată de Ministerul Educației. Cursurile vor fi adaptate după modelul nordic care a inspirat înființarea acestei unități. În noua școală, elevii au acces și la tehnologie, dar și la școala clasică. Nu dispare manualul, dar va fi însoțit de o serie de elemente ajutătoare care pune accent pe aptitudinile și abilitățile individuale.

Nordic Elite School este un mediu de învățare primitor și sigur, pentru familiile care vor să își știe copiii pe mâini bune, iubiți, respectați și încurajați să își dezvolte propria personalitate.

Situată pe Splaiul Unirii 176, Sector 4, București, la 3 minute de stația de metrou Timpuri Noi, școala dispune de un spațiu generos unde copii învață în cele mai bune condiții, în săli de clasă moderne, laboratoare, ateliere, sală de mese, sală de sport, bazin de înot (începând din 2024), spațiu pentru activități în aer liber, loc de parcare (kiss & ride).

La Nordic Elite School copiii pot lua parte la numeroase cluburi opționale. De la Robotică și programare, la Sah, Muzică sau Pictură, cei mici se bucură de activitați extraordinare pentru dezvoltarea lor.