Dupa 17 ani de casnicie, un barbat s-a despartit de sotie in favoarea secretarei lui, o femeie mai tanara…

Dupa 17 ani de casnicie, un barbat s-a despartit de sotie in favoarea secretarei lui, o femeie mai tanara. Suna familiar? Noua lui iubita a avut pretentia de a locui in casa cuplului, in valoare de milioane de dolari, si din moment ce avocatii barbatului au fost ceva mai competenti decat ai sotiei, acesta a castigat partajul. Sa ai avocatul potrivit, mai ales daca are cunostintele potrivite, este esential. I-a dat fostei sotii ragaz de 3 zile sa se mute. Ea a petrecut prima zi impachetand ce era al ei. In a doua zi, i-a chemat pe cei care o ajutau sa se mute sa ii ridice lucrurile. In cea de-a treia zi, s-a asezat pentru ultima oara la masa unde cinau de obicei, si-a aprins niste lumanari, a pus niste muzica in surdina si s-a ospatat cu jumatate de kilogram de creveti, caviar si o sticla de Chardonnay.

Cand a terminat cina, s-a dus in fiecare camera, si a lasat creveti jumate mancati dati prin caviar inauntrul tijelor de la perdele, a facut curat in bucatarie si a plecat.

Cand s-a intors, fostul sot s-a mutat cu amanta si cu noua lui mobila. In primele zile totul fusese perfect. Insa in curind, incet, incet, casa a inceput sa puta. Au incercat de toate: au facut curatenie, au aerisit… au verificat gurile de ventilatie pentru eventualitatea ca s-ar putea gasi soareci morti inauntru, au spalat covoarele… In fiecare coltisor de casa au pus deodorante electrice, au golit zeci de butelii de spray. Au cheltui o gramada de bani sa schimbe covoarele… In zadar. Nimic nu functiona. Nimeni nu le mai venea in vizita, angajatii refuzau sa lucreze si pina si fata care facea curatenie in casa i-a abandonat. Disperati, fostul sot si amanta au hotarit sa se mute. Dupa o luna inca nu gasisera pe nimeni dispus sa cumpere casa.

Cei de la agentiile imobiliare nici nu mai raspundeau la telefon. In final au cumparat o casa noua. Intr-o zi fosta sotie il suna ca sa stabileasca detaliile divortului si in treacat il intreaba cum o mai duce. El raspunsese ca vinde casa, fara insa sa-i dea vreo explicatie. Ea il asculta calma, apoi ii spunea ca o sa vorbeasca cu avocatul, sa vada cum ar putea face sa cumpere ea casa. Crezand ca ea n-are nici o idee de adevaratul motiv pentru care o vinde, ii propune a zecea parte din pretul real al locuintei ca sa scape cit mai repede. Femeia accepta si in citeva ore avocatul ii aduce actele la semnat. O saptamina mai tirziu, barbatul si amanta se oprisera la poarta casei, observind surizatori cum muncitorii impachetau toate lucrurile lor si le urcau in camion, spre a le duce la noua lor casa.

Totul… inclusiv tijele de la perdele!  sursa: www.desperateexes.com