O nunta de 3 milioane de euro în Italia

O babă surdă se urcă în tramvai.
Vine controlorul:
– Biletul la control, vă rog!
– Ce zici maică?
– Biletul la control!
Baba se întoarce către o tânără şi întreabă:
– Ce zice, maică?
– Zice: Biletul la control. Pentru că dânsul e controlor.
Baba se întoarce supărată către controlor şi zice:

– Şi eu sunt contra lor, maică, dar ce să le faci!
Te-ar mai putea interesa —>>>>
Cei doi români care au făcut nunta de 3 milioane de euro în Italia au fost, în trecut, naș și fină. Cum au ajuns acum Don Pepe și Maria soț și soție
Pe Don Pepe îl știe o lume întreagă. Cunoscutul milionar și iubita lui au făcut pasul cel mare și au organizat o nuntă ca în povești, ieri, la data de 4 octombrie 2023. Așadar, cum era de așteptat, după o relație de mai mulți ani, cei doi și-au unit destinele într-un cadru de poveste, mai exact într-o vilă situată pe malul Lacului Como. Însă, puțini știu ce legătură este între cei doi, de fapt.
Ieri, unul dintre cele mai așteptate evenimente din showbiz-ul românesc a avut loc într-o locație de lux din Italia, pe malul lacului Como. Este vorba despre marele eveniment din viața cunoscutului om de afaceri, Don Pepe și a soția lui, Maria, despre care se știe că, în trecut, i-a fost fină.
Don Pepe, în trecut naș, iar acum soț

Așadar, știm că Don Pepe, pe numele lui real Petre Niculae, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România. Totodată, el este și patronul firmei Pedro Construct.
Ei bine, pentru că relația lui cu Maria mergea cum nu se putea mai bine, afaceristul a decis că este timpul pentru marele eveniment de nuntă. Așadar, el s-a însurat cu Maria Căpâlnaș, în urmă cu doar o zi. Cât despre marele eveniment, acesta a avut loc într-un loc spectaculos din Italia.
Concret, evenimentul a avut loc pe malurile lacului Como, Italia, într-un celebru palat. De invitați nici nu mai vorbim, căci au fost unul și unul. Mai mult decât atât, printre aceștia și-au făcut apariția și multe persoane cunoscute din showbiz-ul internațional. Ce să mai, evenimentul a fost unul de vis!
Relatia dintre Don Pepe și soția lui, Maria
Însă, cunoscut drept “Don Pepe”, știm că Petre Niculae a fost nașul de cununie al cuplului format din Costin Bacneanu alias “Așchiuță” (supranumit regele termopanelor) și Maria Căpâlnaș, în anul 2017, atunci când cei doi au decis că este timpul pentru marele eveniment din viața lor. Însă, relația lor nu a mai decurs la fel, iar asta căci cuplul s-a destrămat, în anul 2020. Apoi, la șase ani distanță, fina a devenit soție lui Don Pepe.