regina absolută a frumuseții în România arată atât de bine

Vica Blochina, regina absolută a frumuseții în România, arată atât de bine la 50 de ani încât zici că are doar 30 de ani de câte 730 de zile fiecare.
Nu s-a mai văzut atâta frumusețe în România probabil de pe la 1848, când era Mihaela Rădulescu tânără.
Gimnasta Ana Porgras a fost în prim-planul unui nou moment încins la Survivor All Stars, după ce a făcut plajă topless în văzul tuturor celor din echipa Faimoșilor.
Sportiva medaliată cu aur, la bârnă, la Campionatul Mondial din 2010, nu a mai suportat ce se întâmplă și a luat o decizie care i-a șocat pe fanii show-ului de la PRO TV.
Ana Porgras, gimnastă cu multiple medalii obținute la Campionatele Mondiale și Europene, face parte din echipa Faimoșilor la Survivor All Stars, o ediție specială a show-ului transmis de PRO TV.
Fosta sportivă a fost implicată deja în mai multe episoade controversate, iar poate cel mai mediatizat dintre ele a fost acela în care a ales să facă plajă topless în Republica Dominicană, în văzul tuturor celor din echipa Faimoșilor.
Se pare că săptămâna aceasta nu a găsit-o în toane tocmai bune pe Ana Porgras, deoarece fosta gimnastă pare să fi intrat într-un conflict cu colegii din echipă. Înainte de jocul pentru provizii, Ana Porgras a fost întrebată despre dezbinările din echipa Faimoșilor și a lăsat de înțeles că s-a rupt total de restul colegilor:
„Domnu’ Dan, din momentul acesta eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Punct! (…) Nu pot explica ce am acum, pentru că nu mă pot calma. În momentul în care o să mă calmez o să explic exact ce simt și de ce”, a transmis Ana Porgras, în ediția de marți a emisiunii de la PRO TV.
Neînțelegerile din cadrul echipei și-au pus amprenta asupra competiției, deoarece Faimoșii au pierdut ulterior jocul pentru provizii în fața Războinicilor.
Ana Porgras a renunțat la gimnastică la vârsta de doar 18 ani
Ana Porgras a început să practice gimnastica de la vârsta de doar 4 ani, sub comanda antrenorilor Agripina și Paul Gâlea. Ea și-a demonstrat potențialul de la o vârstă foarte fragedă, iar în anul 2008 a acaparat și scena internațională, devenind campioană europeană de junioare la bârnă.
Cele mai importante performanțe din cariera ei de gimnastă rămân aurul cucerit la Campionatul Modial de la Rotterdam, din 2010, la bârnă, bronzul cucerit la Mondialele de la Londra, 2009, la paralele inegale, și bronzul cucerit la Europenele de la Birmingham, 2010, pe echipe.
Din nefericire, cu puțin timp înainte de Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, unde Ana Porgras spera să fie prezentă, ea a suferit o accidentare foarte gravă, care de altfel a determinat-o să renunțe la sportul de performanță la vârsta de doar 18 ani.
Cred că voi face faţă acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viaţa de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înţelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forţă fizică, sunt tolerantă şi văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, spunea Ana Porgras, înainte de a ajunge în Republica Dominicană.