Patriarhul Daniel are un salariu uriaş de la 1 ianuarie! Preafericitul încasează 23.920 de lei pe lună!

E clar că Patriarhul Daniel are un salariu uriaş de la 1 ianuarie. Parlamentarii, membrii Guvernului, preşedintele ţării, dar şi aleşii locali au salarii mai mari cu aproape 10% de la 1 ianuarie 2019.

Demnitarii români, fie că au fost aleşi de electorat, fie că au fost numiţi în funcţii, vor avea salarii brute mai mari de la 1 ianuarie 2019, în condiţiile în care indemnizaţiile lor se raportează la salariul minim pe economie, care de la începutul anului creşte de la 1.900 de lei la 2.080 de lei.

Patriarhul Daniel are un salariu uriaş de la 1 ianuarie. Preşedintele Iohannis va încasa 24.960 de lei pe lună

„Cel mai mare salariu de politician rămâne cel al şefului statului, Klaus Iohannis. În urma creşterii salariului minim, indemnizaţia netă a preşedintelui a ajuns la 24.960 de lei, cu 2.160 de lei mai mult faţă de cât încasează în prezent.

Anunţ

A doua indemnizaţie ca valoare e cea a prim-ministrului, a preşedintelui Camerei Deputaţilor şi a şefului Senatului. Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea, respectiv Călin Popescu-Tăriceanu vor avea o leafă de 23.920 de lei lunar”, a anunţat Adevărul.

Patriarhul Daniel are un salariu uriaş de la 1 ianuarie. Arhiepiscopii vor câştiga 21.840 de lei pe lună

Şi Patriarhul Daniel are un salariu uriaş de la 1 ianuarie. “O indemnizaţie similară cu a lui Liviu Dragnea, adică 23.920, va avea şi Patriarhul Daniel, acesta fiind asimilat ca remunerare cu şefii Parlamentului.

Mitropoliţii, la fel ca şi arhiepiscopii, vor avea indemnizaţii nete de 21.840 de lei, adică asemănătoare cu cele ale miniştrilor din Guvernul Dăncilă. De asemenea, episcopii vor avea o leafă de 19.552 de lei”, a mai relatat Adevărul.      Sursa