Un moș este internat in spital.

Un moș este internat in spital.
Mătușa a venit să-l vadă, i-a adus niște ouă proaspete, direct din cuibar, cu găinaț și pene pe ele… Borcanul cu ouă, l-a pus pe noptiera de lângă pat.
Medicul, în timp ce făcea turul pacienților, vede ouăle în borcan, cheamă asistenta medicală și-i spune să-i spele ouăle pacientului din salonul nr. 7.
Asistenta, fără a pune întrebări tâmpite, îl pune pe moș în scaunul cu rotile, îl duce la baie, și-i spală ouăle.
După spălare, îl aduce în salon.
Ăsta stupefiat, se gândește – baba lui, toată viața nu i le-a luat nici macar în mână, dar aici, fete tinere i le-au spălat.
Dimineața, medicul iarăși face turul pacienților, vede borcanul cu ouă, cheamă asistenta medicală și o ia la rost – că nu i-a spalat bine ouăle moșului.
Asistenta stupefiată, se gândește că moșul o fi mare persoană de s-a plâns medicului că nu i le-a spălat bine. Iarăși îl pune în scaunul rulant și hai la spălat: i le spală cu șampon, cu gel de duș…
În salon, moșul își întreabă colegii:
– Vouă vă spală ouăle?
– Nu, deloc!!
Dimineața, aceeași situație, turul pacienților, ouăle murdare…
Medicul, supărat foc, începe a striga la asistenta de se auzea și în celelalte saloane – că nu îți pasă de muncă, nu asculți deloc ordinele mele!!! Asistenta stupefiată, nu mai știe ce să facă, îl pune în scaunul cu rotile și le spală, le rade, le dă cu cremă și-l aduce în salon.
Tocmai atunci, intra baba lui pe ușă.
Moșul, cu voce tremurătoare îi spune:
– Salvează-mă te rog, ia-mă de aici mai repede. Ăștia mă pregătesc de operație. Vor să mă c*streze!!
Abia după acest strigăt, lucrurile s-au clarificat.

*Bonus
Sotia se cearta cu sotul:
-In viata mea au existat numai doi barbati adevarati!
Sotul curios:
-Si cine-i cel de-al doilea?
-Tu nici pe primul nu-l cunosti!

*Bonus

Bubulina ajunge acasă de la cumpărături și îl prinde pe Bulă cu o tânără frumoasă, în dormitor. Tocmai când se pregătea să iasă furioasă din apartament, este oprită de Bulă, care îi spune: – Bubulino, poate ar trebui totuși să asculți ce s-a întâmplat. Venind acasă de la serviciu, am zărit pe autostradă această tânără, care parea obosită și îmbrăcată sărăcăcios. Am adus-o acasă și i-am oferit o friptură din carnea pe care o uitaseși de mult în frigider. Era desculță și atunci i-am dat sandalele tale bune, dar pe care tu nu le mai purtai din cauză că nu mai erau la modă. Îi era frig și atunci i-am dat puloverul pe care ți l-am făcut cadou de ziua ta, dar pe care tu nu l-ai purtat niciodată pentru că nu ți se potrivea culoarea. Avea pantalonii rupți, așa că i-am dat o pereche de blugi care ție îți rămăseseră mici, dar care, de altfel, erau foarte buni. Și apoi, tocmai când se pregătea să plece, fata m-a întrebat: – Mai este ceva ce nevasta ta nu mai folosește?