Un sef ajunge la birou dimineata…

Este luni, prima zi a săptămânii și probabil ziua pe care cei mai mulți oameni o detestă. Te trezești dimineața, îți bei cafeaua și te gândești că de abia astepți ziua de vineri. Vă prezentăm un banc care vă va pune imediat zâmbetul pe buze!
Bancul, în esența lui este o poveste imaginară sau reală foarte scurtă. Finalul este unul pe măsură, care te va face să uiți de grijile pe care le ai în ziua respectivă. Probabil mulți oameni au la locul de muncă câte un șef care le dă bătăi de cap și le bagă bețe-n roate. Așa

că dacă ești supărat pe șeful tău, acest banc este numai bun pentru a te înveseli și a te pune pe picioare!

Bancul zilei
Un șef ajunge la locul de muncă, dar, se pare că nu este tocmai ziua lui cea mai bună. Se pare că acesta a uitat, dimineața, să-și închidă fermoarul de la pantaloni. Secretara a încercat să-i atragă atenția, dar fără succes. —->>>
Un şef ajunge la birou dimineaţa cu fermoarul de la pantaloni desfăcut. Secretara, neştiind cum să-l pună în temă direct, îl abordează:
– Şefule, azi dimineaţă, când ai plecat de acasă, ai închis uşa de la garaj?
Fraza nu a avut darul să-l lumineze aşa că tipul a intrat în birou un pic nedumerit. Se aşează la birou, începe treaba şi-şi vede prohabul desfăcut.

În momentul respectiv are o revelaţie referitor la spusele secretarei aşa că se gândeşte să o necăjească un pic. O cheamă în birou să-i aducă o cafea şi o întreabă:

– Când ai văzut uşa de la garaj deschisă mi-ai văzut şi Jaguarul? Secretara, zâmbind un moment răspunde:
– Nu, şefule. Tot ce am văzut era un Mini cu două cauciucuri desumflate.
Dacă secretara a primit mărire de salariu sau a fost dată afară după acest dialog, numai ei doi știu!