Un soldat se intorcea din permisie.

Un soldat se intorcea din permisie. In vagon, alaturi o tinara domnisoara. Soldatul isi deschide traista, scoate pita si o taie in dumicati mici, scoate slanina, taie bucatele mici si le pune pe dumicatii de paine, in sfirsit adauga brinza si ceapa, intr-un cuvint face soldatei ca la copiii mici, si incepe sa imbuce.

Tinara domnisoara incepe sa saliveze de pofta si cind nu se mai poate abtine, ii spune soldatului: -Nu va suparati domnule soldat, mi-e asa o pofta, nu-mi faceti si mie un soldatel?
-Ba cum sa nu, asteptati numai sa termin de mincat!

*Bonus

Casatoria dintre batranul fermier si tanara sa sotie nu decurgea prea bine si, de aceea, batranul s-a hotarat sa se duca la medic, pentru a vedea ce este in neregula cu el. Dupa consultatie, doctorul i-a spus: „Data viitoare cand te afli pe camp si simti o dorinta fierbinte pentru sotie, nu mai astepta pana la pranz sau pana seara, ci pleaca imediat spre casa!”
„Am incercat si asa”- a spus fermierul- „dar pana

ajung acasa sunt atat de obosit, incat nu mai pot face nimic.”

Doctorul s-a gandit o clipa si a spus: Atunci ia-ti cu tine pusca si imediat ce simti ca esti in puteri trage un foc si va veni sotia la tine.”
Dupa cateva saptamani, doctorul si fermierul s-au intalnit pe strada, iar doctorul l-a intrebat:
„Ei bine, cum a fost?”
„Foarte bine… in primele trei zile, dar apoi s-a deschis sezonul de vanatoare si de atunci nu am mai vazut-o”