Două prietene se confesează una alteia: Cum a fost seara ta de ieri?

Două prietene se confesează una alteia:
Cum a fost seara ta de ieri?
Un dezastru total! Soţul a venit acasă, a mîncat în 4 minute mîncarea pe care o gătisem toată după amiaza, am făcut dragoste 3 minute şi apoi a adormit în două minute. La tine cum a fost?

Superbă! Am ajuns acasă, soţul mă aştepta deja, m-a invitat la o cină romantică la restaurant. După cină ne-am plimbat la braţ o oră întreagă sub cerul înstelat. Acasă, a aprins zeci de lumînări în jurul nostru, preludiul a durat o oră după care am făcut dragoste înfocată o oră întreagă şi apoi, am stat amîndoi de vorbă încă o altă oră. A fost o seară de neuitat!
În acelaşi timp, soţii discută între ei în pauza de prînz:
Cum a fost seara ta de ieri?

Genială: mîncarea era gata cînd am ajuns acasă, am mîncat, am făcut dragoste şi ne-am culcat. Dar seara ta?

A fost un dezastru! Am ajuns acasă devreme ca să instalez noul dulap. Maşina de găurit a provocat un scurt circuit, nu am reuşit să repun curentul în funcţiune. Cînd a venit ea acasă, ca să putem mînca ceva, a trebuit să o scot la un restaurant. Mîncarea a fost atît de scumpă că nu mi-au mai rămas bani de taxi ca să ne întoarcem aşa că ne-am întors pe jos. Acasă a trebuit să aprind lumînări ca să putem vedem ceva. Îmi venea să explodez de nervi şi dr..ci aşa că mi-a trebuit o oră pînă m-am excitat şi încă o oră ca să termin. Pe urmă mi-a trebuit încă o oră ca să adorm pentru că în tot timpul ăsta doamnei mele nu i-a tăcut gura nici măcar o singură secundă.