Doi pacienţi care au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara s-au vindecat

Există și vești bune!

Doi pacienţi care au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara s-au vindecat şi urmează să fie externaţi. Este vorba despre eleva de 15 ani de la Liceul Alimentar din Timişoara şi un bărbatul din Hunedoara. 

“Fata de 15 ani din Timişoara, care e deja internată la noi, s-a negativat şi pleacă acasă. De asemenea, bărbatul din Hunedoara este şi el negativ şi va pleca acasă zilele următoare”, a anunţat Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş”.

Tânăra de 15 ani era colegă de liceu, dar în altă clasă, cu băiatul de 16 ani contaminat cu coronavirus de unchiul său revenit din Italia şi cu eleva de 16 ani colegă de clasă cu băiatul.

În Spitalul “Victor Babeş” din Timişoara mai este internată fiica de 16 ani a bărbatului din Hunedoara.

Numărul persoanelor care s-au vindecat de coronavirus, în România, a ajuns la 7.

Reamintim că alte patru cazuri de coronavirus au fost confirmate, marţi seară, în România. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, întors din Italia, care se află în carantină în Arad, de o femeie de 26 de ani din Hunedoara și despre un bărbat de 37 de ani internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Reșița. Numărul persoanelor infectate cu virusul COVID-19 a ajuns la 29.                Sursa